Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Niasse ancak yedek olarak gelsin. Lan bari Adebayoru alın be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klose gelsin, yanında bir tane de genç forvet gelsin anlaşalım.
Babası vefat ettikten sonra bir kere bile kötü düşünmemiştim hakkında üzülmüştüm ancak ben bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorumUlan hamza denen... Kurtulmuştuk tekrar başımıza sardı
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır işte...bize Elmander ve Drogba gibi sırtı dönük oynayabilen ve gerektiğinde topu ayağında tutabilen bir golcü lazım....ayağında top tutabilen bir forvet ile hem Defans rahatlar hemde Bruma, Sinan, Yasin ve Sneijderde daha fazla skora katkıda bulunur....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
![]()
Alexis, Daniel Opare, Tosic, Milosevic, Júlio Alves, Dany Nounkou, Michael Eneramo, Perdo Franco, Allan McGregor,Marcelo, Julien Escudé, Dentinho,Rhodolfo, Serdar Kurtulus, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Ömer Sismanoglu, Tanju Kayhan, Sezer Öztürk............
O gelirse Dursun transfer yapmaz. Bize dünya starini getirdiğini söyler. 1 seneliği kabul eder mi. hem.
Niasse ancak yedek olarak gelsin. Lan bari Adebayoru alın be
şu an adebayor umut'tan bile kötü ...
Aynı söz geçen sene Gomez için şuan Buraktan daha kötü olarak sölenmişti. Ama sonunda 3 nokta yoktu
arasında bariz fark var.
adebayor c. palas'tan bile kovuldu şu an ortada kalmış yüzüne bakanı yok . ayrıca ailevi sorunları yüzünden mental anlamda bitmiş durumda.
Niasse haberleri güvenilir mi ?
Halil İnalck vefat etmis bu arada duayen bir isimdi.
Katılmıyorum maalesef, dünya üzerindeki herhangi bir futbolcunun Umut'dan kötü olma ihtimali yoktur.şu an adebayor umut'tan bile kötü ...