Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sn.Renktaşlarım,bu yönetimin eline salatalık versen cacık yapamaz ki siz transfer bekliyorsunuz üstelik forvet :( üzgünüm ama bunlar hıyar.

Valla Adebayor u herkes gömüyor ama bu dandik ligde ölüsü bile fark yaratır.

Bizim olmazsa olmazımız Pivot tipi santrafor . Topu ileride tutabilmek için bu şart.

Bu konuda çok beğendiğim önceki senelerde Alman liginin tozunu attırmış ama son sene fazla şans bulamamış muhtemelen bu senede pek şans bulamayacak olan Kiessling

32 yaşında 2 sezon bu lige damga vurur. Çok disiplinli top tutabilen arkadaşlarını pozisyona sokabilen bir golcü.

Leverkusen uygun bir fiyata bırakır bence. Ama bu Türkiye ve Bu GS a gelmek istermi bilmem

Göbeğe melo yerine alabiliosak lucas leiva iyi transfer olur.

Stopere de fazla para bayılmanın luzümu yok. Denayeri 1 sene daha kiralasak yeter.

Niasseyide kiralayabilirsek süper olur. Tek forvetle sezon bitmez.

---------------Muslera--------------
Linnes---Denayer-Ched---Carole
------ -Selçuk---Lucas-------
-Sinan/Bruma---Sneijder----Podolski
--------------Kiessling--------------

Şu kadronun Türkiye ligi şampiyonlugu için yeterli oldugunu düşünüyorum

3 transfer olacagi kesin:

- forvet
- önlibero
- sol bek

Eger 4cu transfer olursa bir forvet daha alirlar

Baktım şimdi yok öyle video elano nun. Transferi bittikten sonra belki videosu piyasaya düşmüş olabilir onda ki transfer döneminde pek haberi yokdu galiba. Ama video ilgili tek haber hatırlamıyorum gibi nete izi yok

Kruse gibi onun da ''Elizabeth'' videosu vardı işte, şimdi ispat için zorlama Hacı...

Forma reklamı için geçen sezon 3.5 milyon euro alan Galatasaray'a bu sezon gelen en yüksek teklif 800 bin euro. [Fotomaç]

Baktım şimdi yok öyle video elano nun. Transferi bittikten sonra belki videosu piyasaya düşmüş olabilir onda ki transfer döneminde pek haberi yokdu galiba. Ama video ilgili tek haber hatırlamıyorum gibi nete izi yok

bilmiyorum haberi paylasabilirmiyim burda gerci foto lar kapali.

Zorlamak istiyorum ama :)
Videosu olmuş olsa bile ne zaman gün yüzüne çıkmıştı onuda belirtin lütfen mümkünse.

Videoyu izlemedim ama malum organı flu halde sırıtarak çekilmiş fotosunu hatırlıyorum, sahadaki güçsüz-gamsız hali idi esas sorun, kendi gitmek istedi de az zararla sıyrıldık karaktersiz heriften...

İçine dert olacaksa öyle bir video yoktu farzedip kapatalım mevzuyu, paralelciler kumpasla video-foto-montaj yapmıştır! :oley:...

Videoyu izlemedim ama malum organı flu halde sırıtarak çekilmiş fotosunu hatırlıyorum, sahadaki güçsüz-gamsız hali idi esas sorun, kendi gitmek istedi de az zararla sıyrıldık karaktersiz heriften...

İçine dert olacaksa öyle bir video yoktu farzedip kapatalım mevzuyu, paralelciler kumpasla video-foto-montaj yapmıştır! :oley:...
Yok tamam resimleri buldum.

Yok buldum şimdi kendim de. Transferi öncesi patlak vermiş galiba üstelik. Nasıl almışlar bunu hayret edici açıkçası. Kim bilir belki Haldun üstenelin kelesi bunun için gitti zamanında.

sanmiyorum haldun üstünelin bu yüzden gittigini.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt