- 12 Haziran 2015
- 37.126
- 33.122
- 2.693
Sn.Renktaşlarım,bu yönetimin eline salatalık versen cacık yapamaz ki siz transfer bekliyorsunuz üstelik forvet
üzgünüm ama bunlar hıyar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç hatırlamıyorum öyle bir videoyu elano da şimdi.girmisti böyle birisi (Elano) onunda bu tarz bir videosu vardi.
Hiç hatırlamıyorum öyle bir videoyu elano da şimdi.
Baktım şimdi yok öyle video elano nun. Transferi bittikten sonra belki videosu piyasaya düşmüş olabilir onda ki transfer döneminde pek haberi yokdu galiba. Ama video ilgili tek haber hatırlamıyorum gibi nete izi yokvardi net de dolaniyordur hala belki videosu.
Baktım şimdi yok öyle video elano nun. Transferi bittikten sonra belki videosu piyasaya düşmüş olabilir onda ki transfer döneminde pek haberi yokdu galiba. Ama video ilgili tek haber hatırlamıyorum gibi nete izi yok
Zorlamak istiyorum amaKruse gibi onun da ''Elizabeth'' videosu vardı işte, şimdi ispat için zorlama Hacı...
Baktım şimdi yok öyle video elano nun. Transferi bittikten sonra belki videosu piyasaya düşmüş olabilir onda ki transfer döneminde pek haberi yokdu galiba. Ama video ilgili tek haber hatırlamıyorum gibi nete izi yok
Forma reklamı için geçen sezon 3.5 milyon euro alan Galatasaray'a bu sezon gelen en yüksek teklif 800 bin euro. [Fotomaç]
Yok buldum şimdi kendim de. Transferi öncesi patlak vermiş galiba üstelik. Nasıl almışlar bunu hayret edici açıkçası. Kim bilir belki Haldun üstenelin kelesi bunun için gitti zamanında.bilmiyorum haberi paylasabilirmiyim burda gerci foto lar kapali.
Zorlamak istiyorum ama![]()
Videosu olmuş olsa bile ne zaman gün yüzüne çıkmıştı onuda belirtin lütfen mümkünse.
Yok tamam resimleri buldum.Videoyu izlemedim ama malum organı flu halde sırıtarak çekilmiş fotosunu hatırlıyorum, sahadaki güçsüz-gamsız hali idi esas sorun, kendi gitmek istedi de az zararla sıyrıldık karaktersiz heriften...
İçine dert olacaksa öyle bir video yoktu farzedip kapatalım mevzuyu, paralelciler kumpasla video-foto-montaj yapmıştır!ley:...
Yok buldum şimdi kendim de. Transferi öncesi patlak vermiş galiba üstelik. Nasıl almışlar bunu hayret edici açıkçası. Kim bilir belki Haldun üstenelin kelesi bunun için gitti zamanında.
Divanda yaşlı amcalar ve özellikle inan kıraç bu tür konularda hassasiyetleri mevcut olduğunu biliyorum.sanmiyorum haldun üstünelin bu yüden gittigini.
Divanda yaşlı amcalar ve özellikle inan kıraç bu tür konularda hassasiyetleri mevcut olduğunu biliyorum.
O ayıpsın. Karışmadiklari konu yok denilecek kadar azyasli amcalar baska konularda hassasiyet göstersinler ,kulübün icine ettiler.