Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 büyük Karması yapsam

Muslera
Wiel
Serdar
Kjaer
Adriano
Oğuzhan
Atiba
Sneijder
Quaresma
Podolski
Transfer

Olurdu. RVP bitmiş.

6b8ab249e1274673b741b627239e487e.jpeg
Duran top mu çalışıyoruz iyi haber :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim acik acik satmiyoruz dedi.. Bu neyin tartismasi, ciddi haber mi cikti

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Villareal Pato yu 3 milyon euro ya almis

Semih Kaya: 1 Hafta İçinde Takımla Çalışmalara Başlıyorum

ovvvv

Çok merak ediyorum santrafor kimi alıcaklar takıma.
Ortasaha yok forvet yok ama yönetim o kadar rahat ki ulan pato gibi adam var balotelli gibi adam var alabileceğin bunlar hala daha niasse peşinde koşuyorlar.
Ulan kazma herifler fernando torresi al onuda alamadın tonla adam var piyasada ama niasse rodallega kovalıyoruz...

Şampiyon olmayı çok istiyorum bu sene gerçektende bi taraftan da diyorki şeytan Sadece Türkiye ligi oynadığımız sezonu yine 6.filan bitirelim belki istifa ederler.

Polo tshirtlerin veya gömleklerin yakasini kaldiran tiplere acayip gicik oluyorum hep.

CoSSfjNWAAAybIQ.jpg

Arsenal, Lacazette icin 35 milyon € luk teklif yapti ama Lyon kabul etmedi. (Lyon tarafindan resmi aciklama)

Ben Yedder yarin Sevilla ve Arsenal arasinda tercih yapacak (Canal+)

Leicester City, Kapustka icin 6.3 milyon € luk teklif yapti (SkySports)

Kapustka-Zivkovic-Pjaca-Duda-Nagy çok kaliteli genç oyuncular transfer yaptı bu yaz

yine duyum bile yok bugün

Yönetim acik acik satmiyoruz dedi.. Bu neyin tartismasi, ciddi haber mi cikti

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yok yonetim satmayiz demedi. 10 milyonun altina vermeyiz deyip blöf cekti psv ye!!

Bu biraz benim basimin altindan cikti.

Emrah bassanin gereksizliginden bahsedilmisti.

Ben de 1 tane bile santraforun yokken ve bruma, yasin, sinan ve poldi var iken emrahin alinmasinin bu oyunculardan en az 1 inin satilmasi veya kiralanmasi planlaniyor diye okuyorum bu emrah transferini demistim.

Aynen telles varken carole alinmasi gibi dedim.

Satisa tek yakin isim de bruma. Onun icin de 8 i getirmesi icin psv ye ayar veriliyor.

Eger bruma satilmazsa belli ki bu cibiliyetsiz yalanci dursun santrafor alamayacak.

Santrafor brumanin satisina on libero da Dzemailinin satisina bagli bana gore.

Yoksa 2 mevkiye kimse alinmaz.

Alamaz çapsızın en onde gideni!!

MU ve bjk onune santraforsuz cikip sezona da santraforsuz basliycaz bruma satilmazsa.

Cok net belli oldu artik.

Son secenek te santrafora toplamda yaklasik 8 milyon bonservis ve maas odeyecegine , 900 bin euro verip riekerinki kovmak daha karli diyebilir bizim kucuk dusunenlerin padisahi cicek abbasa!!

Riekerink yerine bi pro lisansli alt yapi td ayarlayip onun da santrafor mevkiinde umut ile poldiyi oynatmasini saglar.

Iste sana GS, işte dursun özbek kafası !! :(

Son düzenleme:
su fransanin hali bizimkinden daha kötü

L'Equipe'e konuşan Lassan Diarra, "İstediğim kulübe gitmekte özgürüm. Marsilya ile bir savaş başlatma niyetinde değilim. Böyle bir duruma geleceğimiz düşünmüyorum. Umarım, Marsilya kulübü yetkilileri aramızda verdiğimiz sözü tutarlar" ifadelerini kullandı. Diarra, alacaklarına karşılık Marsilya'dan bonservisini istiyor..

Bu biraz benim basimin altindan cikti.

Emrah bassanin gereksizliginden bahsedilmisti.

Ben de 1 tane bile santraforun yokken ve bruma, yasin, sinan ve poldi var iken emrahin alinmasinin bu oyunculardan en az 1 inin satilmasi veya kiralanmasi planlaniyor diye okuyorum bu emrah transferini demistim.

Aynen telles varken carole alinmasi gibi dedim.

Satisa tek yakin isim de bruma. Onun icin de 8 i getirmesi icin psv ye ayar veriliyor.

Eger bruma satilmazsa belli ki bu cibiliyetsiz yalanci dursun santrafor alamayacak.

Santrafor brumanin satisina on libero da Dzemailinin satisina bagli bana gore.

Yoksa 2 mevkiye kimse alinmaz.

Alamaz çapsızın en onde gideni!!

MU ve bjk onune santraforsuz cikip sezona da santraforsuz basliycaz bruma satilmazsa.

Cok net belli oldu artik.

Son secenek te santrafora toplamda yaklasik 8 milyon bonservis ve maas odeyecegine , 900 bin euro verip riekerinki kovmak daha karli diyebilir bizim kucuk dusunenlerin padisahi cicek abbasa!!

Riekerink yerine bi pro lisansli alt yapi td ayarlayip onun da umut ile poldiyi oynatmasini saglar. Iste sana GS !! :(

Ben dahil, herkes yonetime giydiriyor, haklı olarak..Hataları çok.. En basta, oncelik değilken yuksek bonservisle Serdar ın alınması hataydı.. Biraz empati yapalım. Bence yonetim UEFA nın koyduğu 65m€ butcesini dusunuyor. Şu anda bile bu butce dolmuş durumda. Yeni transfere de ihtiyac var. Bundan kurtulmak için sadece almak değil, satmak da lazım. Mevcut kadrodan satılırsa hiç kimsenin itiraz etmeyeceği isimler : Selçuk, Dzemaili, Donk, Chedjue, Eray, Semih.. (Tabii 10 ve ustu bir teklif gelirse Bruma da satılır) Satış dışında yuksek ucret alan futbolcuların sozlesmeleri revize edilmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt