Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon euro verip çok rahat alırsın Bas Dost'u

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bas dost gelmiyecek beyler,transfer listemizde yokmuş.Niyazı gelicek bence çapları ona yeter ama kötü forvet'de değil bitirici hızlı forvet bejekeye attığı 2 golu hatırlıyorum moskovadayken :)

Niasseye laf etmem ama yanina mutlaka forvet lazim bas dost u alamaz bunlar rodallegaya da raziyim.

Bilen bilir Niasse'in gelmesini hic bir zaman istemedim ama artik durum öyle bir hal aldi ki bunlarin alabilecegi en iyi adam konumuna geldi Niasse.

Hatta onu bile alamazlar diye düsünüyorum acikcasi. Fikrimi degistiriyorum yavas yavas, gelsin abi artik kim geliyorsa mutlaka forvet lazim hem de 2 tane.

Yeter ki bizim kicikirik ligimizden komisyon transferi yapmasinlar.

Senegal ffbaskanini bir aramak lazim,teli varmi?
Drogba transferindede restaurantlar aranmisti

Niasse-1.5 Milyon Euro + 8 Milyon Euro opsiyon ile gelecek diyorlar.

Lassana Diarra -Marsilya söz verdi bonservisimi versinler demiş bizim ile adı anılıyor umarım olur.

-----------------------------Muslera-------------------------------

-Transfer-----Serdar--------------Chedjou----Carole---

---------------------Diarra--------------Selcuk--------------------

--Bruma---------------------Wesley------------------Podolski-

------------------------------------Niasse---------------------------------

Chedjou sutlanip iyi biri gelirse is yapar. Caceres sağ beke düşünülmeli Bonservisİ elinde.

Bu kadro şampiyon olur ...

-Linnes------------Serdar--------------Chedjou-------Carole---

--------------------Diarra--------------Selcuk--------------------

-------------------------------Niasse---------------------------------

ALLAH aşkına şunları bu haftaya kadar bitirinde kadro tam otursun artık...

Son düzenleme:
Kadro yapıyorsunuz ama Sinan nerde.? Kimse kusura bakmasın ama Podolski,Sinan tercihinde Sinan'ı tercih ederim.

Ben niasseyi oldum olasi begenirdim,anadolu takiminin büyük futbolcusu degil,büyük takim furbolcusu,cok macini izlemistim,ama hamza hoca istediginde sirf giciklik olsun diye karsi cikmistim

umarım hoca bugünki maçta sinanı forvette oynatır ve neler yapabileceğini görürüz sinanın forvette

Bu kadro şampiyon olur ...

-Linnes------------Serdar--------------Chedjou-------Carole---

---------------Diarra/leiva--------------Selcuk/cemali--------------------

-------------------------------Niasse---------------------------------

ALLAH aşkına şunları bu haftaya kadar bitirinde kadro tam otursun artık...

rape team olur ama dursunda bu çap yok aslında çaplık bir durumda yok niasse almak basit duruyor diarra zorlar biraz ondada bonservis yoksa muslukları zorlarsın biraz olur biter

Lass Diarra orta sahayı toparlar net.
Forvete de uzun boylu sırtı dönük oynayan kazma olmayan birini alsınlar para kalîrsa da bi forvet daha alırlar bence yeter

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son günlerin Juventus - Higuain etkinliklerine göre yeni dogan bir firsat transferi var Avrupa'daki takimlar icin bence.

Ismini acikliyorum Mario Mandzukic.

Juventus Higuain'i alirsa Mandzukic ister istemez 3.forvet konumuna düsecek Juventus da, cünkü Dybala-Higuain oynar her türlü. Mandzukic zaten en kücük sorunda takimdan ayrilmak isteyen bir tip, gitmek isteyecektir muhtemelen Higuain transferinden sonra. Akli olan Mandzukici yoklar bu aralar.

rape team olur ama dursunda bu çap yok aslında çaplık bir durumda yok niasse almak basit duruyor diarra zorlar biraz ondada bonservis yoksa muslukları zorlarsın biraz olur biter

Dediğin gibi hocam niasse zor değil,lakin diarra zorlar ama bu ikisi gelirse otur izle takımı :)

Bu arada diarra-niasse gelirse bir aksilik olmazsa bejkeyi yeneriz at fava bekle :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt