- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.240
- 5.628
kruse ve niasse gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CRYSTAL PALACE gibi resmen kötü bir kalburaltı takım 36 milyon avro teklif etmiş benteke'yi almak için onlar bile 36 milyon avro verip transfer yapabilirken biz 3 yıldır forvet alamadık başlarım böyle yönetime yav
Hm.. erken başlıyorlar demek ki tinerciler tinere. Yazık acıdım biran.Tribun Dergi @tribundergi 56 dk.56 dakika önce 14 yaşında bir taraftar; Mario Gomez, Beşiktaş'a geri dönene kadar açlık grevi yapacağını açıkladı.
![]()
![]()
Tribun Dergi @tribundergi 56 dk.56 dakika önce 14 yaşında bir taraftar; Mario Gomez, Beşiktaş'a geri dönene kadar açlık grevi yapacağını açıkladı.
![]()
![]()
Arsenal'in aradığı forvet olabilir mi dersin?Son günlerin Juventus - Higuain etkinliklerine göre yeni dogan bir firsat transferi var Avrupa'daki takimlar icin bence.
Ismini acikliyorum Mario Mandzukic.
Juventus Higuain'i alirsa Mandzukic ister istemez 3.forvet konumuna düsecek Juventus da, cünkü Dybala-Higuain oynar her türlü. Mandzukic zaten en kücük sorunda takimdan ayrilmak isteyen bir tip, gitmek isteyecektir muhtemelen Higuain transferinden sonra. Akli olan Mandzukici yoklar bu aralar.
Sadece bjklilar boyleYeni nesil çok boktan mı geliyor ne.
30-40 milyon €
30-40 milyon €
Semihi sag bek oynatti gecen sene son donemde sabri cinnah oynayamaz.Rikering hocam belli, linnes'e 11'sin mesajı veriyor . Gerisi linnes'e kalmış, böyle kötü performansa devam edip Sabri oynarsa ben hocaya değil linnes'e söverim .
Sent from my iPhone using Tapatalk