Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CRYSTAL PALACE gibi resmen kötü bir kalburaltı takım 36 milyon avro teklif etmiş benteke'yi almak için onlar bile 36 milyon avro verip transfer yapabilirken biz 3 yıldır forvet alamadık başlarım böyle yönetime yav

Adamların gelirinden haberin yok sanırım renktaş

Championship kulüpleri bile tek kalemde 20 milyona transfer yapıyor bu devirde

Diarra ve Kruse transferi garanti sampiyonluk demek. Ama Dursun varken bu transferler ayni zamanda hayal demek.

Tribun Dergi ‏@tribundergi 56 dk.56 dakika önce 14 yaşında bir taraftar; Mario Gomez, Beşiktaş'a geri dönene kadar açlık grevi yapacağını açıkladı.

CoTUwb0WcAEuI79.jpg

:(
Hm.. erken başlıyorlar demek ki tinerciler tinere. Yazık acıdım biran.

Bu arada rip diyelim şimdiden

Son günlerin Juventus - Higuain etkinliklerine göre yeni dogan bir firsat transferi var Avrupa'daki takimlar icin bence.

Ismini acikliyorum Mario Mandzukic.

Juventus Higuain'i alirsa Mandzukic ister istemez 3.forvet konumuna düsecek Juventus da, cünkü Dybala-Higuain oynar her türlü. Mandzukic zaten en kücük sorunda takimdan ayrilmak isteyen bir tip, gitmek isteyecektir muhtemelen Higuain transferinden sonra. Akli olan Mandzukici yoklar bu aralar.
Arsenal'in aradığı forvet olabilir mi dersin?

Rikering hocam belli, linnes'e 11'sin mesajı veriyor . Gerisi linnes'e kalmış, böyle kötü performansa devam edip Sabri oynarsa ben hocaya değil linnes'e söverim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimse gelmeyecek daha. Yonetim yemin etmis.

arkadaşlar

FORVET İSTİYORUM FORVET

dostlar eskıden cay varmı gıbı bır soru sordugumuzda renktaslar ne ıstedıgımı anlıyorlardı :D

Ulan piyasa oyuncu kaynıyor ve biz o oyuncularla ilgilenmek yerine mal mal adamlara yöneliyoruz. Rodellega, Eren, Niasse lan yeter artık bu kadar zor olmamalı!!

Birçok büyük takımda ne forvetler şu an 3 forvet durumuna düştü. Remy, Mandzukic, Dzeko, Dost, Kruse, Adriano vs. Ortasaha içinde aynılari geçerli. M'vila, Veleso, Mikel vs. İlgilendiğiniz adamlar Delenay, Johansen veya hiç bir orta saha oyuncusu bile olabilir.

ABV böyle transfer politikasının!

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rikering hocam belli, linnes'e 11'sin mesajı veriyor . Gerisi linnes'e kalmış, böyle kötü performansa devam edip Sabri oynarsa ben hocaya değil linnes'e söverim .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Semihi sag bek oynatti gecen sene son donemde sabri cinnah oynayamaz.

1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt