Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Serdarin sakatligi gecmiyor 20 mac anca oynuyor senede . O yuzden 2 stoper sart chedjou satilmali kesinlikle
1905
1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40-45 milyon diyorlar.şu newcastle 2.ligdeler diye sissokoyu verirmi yav
![]()
gelin beraber olsun
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Linnes balon bir oyuncu, Galatasaray seviyesinde değil kesinlikle. Molde'deyken fenere gol atmasaydı alır mıydık ben ihtimal vermiyorum.
Chedjou saatli bomba, geldiği zaman da söylemiştim. Siyahi stoper olmuyor maalesef. Teknik olabilirler ama Futbol IQ'su ve pozisyon bilgisi zayıf oluyorlar.
Dzemaili çöp, bize geldiğinden beri en olumlu hareketi Fb maçında Bruno'nun kırmızı kart görmesini sağlamak sanırım. Çok temposuz.
Balta sigarayı azaltmalı.
Sneijder geçen sezonkine göre daha fazla koşuyor ve mücadele ediyor, fit olmasına bağlıyorum bunu.
Berk İsmail'i beğenmedim.
Sinan geçen sezonki sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamadı. Hazırlık maçlarında da pek etkili olamadı zayıf rakiplere göre.
Bruma yine bir gecenin daha yıldızı oldu bugün attığı golle. Çok rahat adam geçiyor, bileklerine hakim, golde de fiziksek müdahale olmasına rağmen ayakta kaldı ve çok da kolay olmayan bir pozisyonda gol attı. Bu sezon en umut verici oyuncu bizim adımıza.
Siyahi stoper olmuyor maalesef
Ton balığı mı renkdaş o ? Afiyet olsun.
Böyle bir şey yok renktaş.
Kağıt üzerinde oluyor onu mu demek istiyorsunÇok gerekli kalmadıkça siyahi stoper istemiyorum. Büyük takımlara bakarsan siyahi stoper barındırmıyorlar.
Boateng, Kompany, Koulibaly, Umtiti, Miranda, N'Koulou, Bailly, Ogbonna
İlk etapta aklıma gelen müthiş stoperler.
Geçmişten de Desailly, Thuram gibi örnekler verilebilir.