Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdarin sakatligi gecmiyor 20 mac anca oynuyor senede . O yuzden 2 stoper sart chedjou satilmali kesinlikle

1905

Bruma gitme be , baksana takımda snejder bile direkt pası sana verip geri çekiliyor . Oyna işte , hem sen kazan hem de biz. İlk geldiği aylardaki gibi oynuyor , tek farkı son vuruşları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1)chedjou yerine uzun boylu agresif geride kalacak bir stoper lazım chedjou hakan ileri bir çıkıyor allah geri komple tarla oluyor
2)linnes sinanın biran önce kendine gelmesi lazım
3)Selçuk dzemaıli bu takımın topçusu değil bin yaşındakaki sakat hamit onlardan iyi oynuyor.bu ikisinin yerine kevin kampl marek hamsik tarzı takımı ileri taşıyabilecek adam lazım
4)Ön libero biz demekten bıktık yönetim bir adam almayı beceremedi.Sakat lucas leiva yerine Obi mikel'i isterim ben
5)Artık bizimde dünya yıldızı bir forvete ihtiyacımız var gerekirse borca girelim fikret orman gibi 3 yılda ödiyelim Slimani Mandzukic gibi bir adam lazım

şu newcastle 2.ligdeler diye sissokoyu verirmi yav

Linnes balon bir oyuncu, Galatasaray seviyesinde değil kesinlikle. Molde'deyken fenere gol atmasaydı alır mıydık ben ihtimal vermiyorum.
Chedjou saatli bomba, geldiği zaman da söylemiştim. Siyahi stoper olmuyor maalesef. Teknik olabilirler ama Futbol IQ'su ve pozisyon bilgisi zayıf oluyorlar.
Dzemaili çöp, bize geldiğinden beri en olumlu hareketi Fb maçında Bruno'nun kırmızı kart görmesini sağlamak sanırım. Çok temposuz.
Balta sigarayı azaltmalı.
Sneijder geçen sezonkine göre daha fazla koşuyor ve mücadele ediyor, fit olmasına bağlıyorum bunu.
Berk İsmail'i beğenmedim.
Sinan geçen sezonki sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamadı. Hazırlık maçlarında da pek etkili olamadı zayıf rakiplere göre.

Bruma yine bir gecenin daha yıldızı oldu bugün attığı golle. Çok rahat adam geçiyor, bileklerine hakim, golde de fiziksek müdahale olmasına rağmen ayakta kaldı ve çok da kolay olmayan bir pozisyonda gol attı. Bu sezon en umut verici oyuncu bizim adımıza.

Ched belliki sözleşme istiyor..Orta saha için Akpo gelirse sağ bek için de alternatif olur..Cemali de giderse 3 orta saha lazım..Lucas-Akpo-Johansen gibi..2 de fovet alırsak gayet yi kadromuz olur..Ben Dost+Kruse veya Niasse-Dost paketine fitim.Gönlümden geçen Kruse+L.Adriano fakat o çocuğun kişisel yapısını bilmiyorum.

61b64ba6f02ff09af0b53f95d52601d7.jpg

gelin beraber olsun

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Linnes balon bir oyuncu, Galatasaray seviyesinde değil kesinlikle. Molde'deyken fenere gol atmasaydı alır mıydık ben ihtimal vermiyorum.
Chedjou saatli bomba, geldiği zaman da söylemiştim. Siyahi stoper olmuyor maalesef. Teknik olabilirler ama Futbol IQ'su ve pozisyon bilgisi zayıf oluyorlar.
Dzemaili çöp, bize geldiğinden beri en olumlu hareketi Fb maçında Bruno'nun kırmızı kart görmesini sağlamak sanırım. Çok temposuz.
Balta sigarayı azaltmalı.
Sneijder geçen sezonkine göre daha fazla koşuyor ve mücadele ediyor, fit olmasına bağlıyorum bunu.
Berk İsmail'i beğenmedim.
Sinan geçen sezonki sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamadı. Hazırlık maçlarında da pek etkili olamadı zayıf rakiplere göre.

Bruma yine bir gecenin daha yıldızı oldu bugün attığı golle. Çok rahat adam geçiyor, bileklerine hakim, golde de fiziksek müdahale olmasına rağmen ayakta kaldı ve çok da kolay olmayan bir pozisyonda gol attı. Bu sezon en umut verici oyuncu bizim adımıza.

Siyahi stoper olmuyor maalesef

Böyle bir şey yok renktaş.

837cccdc9ac1a23c0b2ddcfef4a5ecd8.jpg

Reklam panoları da forvet diyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac yaptigimiz herkesten gol yiyoruz ya.kacinci ligde oynadigi farketmiyor su takimin savunmasi guclenmeli artik.

Kağıt üzerinde oluyor onu mu demek istiyorsun :D Çok gerekli kalmadıkça siyahi stoper istemiyorum. Büyük takımlara bakarsan siyahi stoper barındırmıyorlar.

Boateng, Kompany, Koulibaly, Umtiti, Miranda, N'Koulou, Bailly, Ogbonna

İlk etapta aklıma gelen müthiş stoperler.

Geçmişten de Desailly, Thuram gibi örnekler verilebilir.

Defans gerekli bu takima deffaaaaaannsss!!!

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boateng, Kompany, Koulibaly, Umtiti, Miranda, N'Koulou, Bailly, Ogbonna

İlk etapta aklıma gelen müthiş stoperler.

Geçmişten de Desailly, Thuram gibi örnekler verilebilir.

Boateng, Kompany, Miranda melez oyuncular tam siyahi değil. Ama Umtiti, Bailly gibi oyunculara katılıyorum. Zaten onlar üst seviye oyuncular. Gerek kalmadıkça siyahi stoper alınmasın dedim yoksa üst seviye siyahilere karşı değilim. Chedjou mesela orta seviyenin bir altında.

Bencw Hamite fazla guvenmeyin hayalkirikligina ugrarsiniz

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt