Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet ve önlibero transferleri super kupa macina yetismesi lazim, baska yolu yok.

Hadi dursun al su niasse ve lass diarra'yi

Lass'ın olayı tam olarak nedir ? Bazı arkadaşlar 10 milyon falan ceza diyordu.

Ceza falan yoksa alacaklarına karşılık bonservisini alırsa yıllık 3 milyon euro'ya bence bu iş biter.

Son düzenleme:

Ceza falan yoksa alacaklarına karşılık bonservisini alırsa yıllık 3 milyon euro'ya bence bu iş biter.
Ya.o cezayı 100 bin usd ay olarak kendi ödüyormuş diye biliyorum ki mantıklı kim.öder 31 yaşındaki Diarra için 10 milyon anca çin ya da mls belki oda

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında Hakan'ı bir opsiyon görüp de sol bek almak yerine şu linnes ve Sabri yerine bir sağ bek alsak keşke.

Sent from my iPhone using Tapatalk

YaV adam her ay belli bir para ödüyormuş zaten. Bizim basin uydurdu zannedersem. kimse kabul etmez zatenn böyle birşeyi.

Forvet niye alınmıyor abi çokmu zor anlamadım lan forvet lan ihtiyaç var zorunlu naasıl alınamaz halaaa,öküz herifler.

REİİİS Adamsın bee rie hocam benim
JORiekerink: "Kadro dışıları bir seçim olarak nitelendirebiliriz ama şu anda konumuz bu değil. Odaklanmamız gereken başka konular var."

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 4 dk.4 dakika önce
JORiekerink: "Basında şu ana kadar 27 farklı isim okudum. Şurası açık ki; bir forvet, bir de defansif orta saha almaya çalışıyoruz."

Yazık ulan adama yazık bu adama ben 40 tane forvet alırdım kırılırmı bu güzelim hocam ? he kırılmaz lan.

Bir forvet ve bir defansif orta saha demis hoca yani 2 transfer

6-7 isim bekleyenler hayal kirikligina ugramasin biz onlari haftalardir uyariyoruz

Stoper (defans) bölgesi resmen SoS veriyor / Transfer atın üstüne bağırıyor:

Chedjou.
Bence gitmek istiyor ve çöp gibi Oynuyor
=> Yetersiz

Hakan.
Aslında beğendim bir Stoper, lakin bugün kötü performans verdi. Devşirme Yaşlanmış Hakan Balta Galatasaray gibi bir Takımın banko Stoperi olmamalı. (Beklenti Meselesidir)
=> Yetersiz

Koray.
Pek beklenti taşıyamayan bir Stoper. Sakatlık devre dışı bıraktı onu.
=> Sakat / Yok

Semih.
Fazla söze gerek yok.
=> Yetersiz

Serdar Aziz.
Kalite olarak en iyi Stoperimiz su an. Lakin daha sezona girmeden, Sakatlık dan dolayı, maçları kaçırıyor. Taraftar boşuna. Bağırmadı... "Almayın bu kronik sakat oyuncu yu." Hele hele verilen para rezalet dı (komisyon kokuyor). Serdar'a bütün sezon, maç tempolar yükseldikçe, güven olmaz. Kalitesi idare eder. Ama ancak yanına üst düzey adam koydun takdirde !!!! Partneri Semih/Hakan olursa o da çabukça takıma ayak uydurur ve Sakatlık dan maç kaçırmaz ise, vasat görüntü gösterir.

=> Vasat / İdare eder (Partnere bağlı)
50℅ / 50℅

-------------------------------------------------------
"Yarım bir Stoper/Partnerine göre idare eden bir Stoper" var... Ötekileri çoğu yetersiz.

=== > Stoper mevkisi resmen "Bana iyi Oyuncu atın"' diye bağırıyor / SOS Veriyor.
Bu durum, Ön Libero ve Santrafor arayışlarında, gözden kaçırmasın.

Son düzenleme:
Chedjou hakan semih defans oynıyacağına Donk oynasın daha iyi en azından hava toplarında etkili zencük

ulan bu yandas medya nekadar merakli brumayi sattirmaya,
demin aspora baktimda serdar korkmazmidir nedir adi.
hazirlik maclar ölcü degilmis.
yok bruma satilip oyuncu alinabilirmis ve kanatta az cok alternatif varmis.
ulan ne kadar korkuyorsunuz bu cocugun patlama yapmasindan.
bu sene golleri siralayip oturtcak sizi asagi !!!

bütün oyunculari toplasan kanatta bi bruma yapmaz geri zekali veya aklinca sinsi ileri zekali saniyor kendini.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt