Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu aspordaki Serkan Korkmaz kadar içten pazarlıklı bir adam yok. Dikkat ediyorum Sabri ve umut'a hep sahip çıktı ve snejder , bruma gibi oyunculara hep satın diyor. Pislik bunlar yemin ediyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vallahi forvet almayanı, bu mezarlığa gömeceğiz hem de diri diri !

CoUB1UUXgAEmzsz.jpg

ulan bu yandas medya nekadar merakli brumayi sattirmaya,
demin aspora baktimda serdar korkmazmidir nedir adi.
hazirlik maclar ölcü degilmis.
yok bruma satilip oyuncu alinabilirmis ve kanatta az cok alternatif varmis.
ulan ne kadar korkuyorsunuz bu cocugun patlama yapmasindan.
bu sene golleri siralayip oturtcak sizi asagi !!!

bütün oyunculari toplasan kanatta bi bruma yapmaz geri zekali veya kendine göre sinsi ileri zekali saniyor kendini.
adamın tek eksiği son vuruştu onuda geliştirmiş brumaya çöp diyen arkadaşlarım vay be seninki kendini geliştirmiş baya diyo.ben başından beri inanıyorum bı çoçuğa nedense

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Diarra Selçuk
Podolski Sneijder Bruma
Niasse

Şampiyonuz.

Diarra cuk diye oturur ve Takım defansına baya katkısı olur. Hele hele yanına bir tane daha dinamik Box2Box alınırsa. Alınmaz ise, umarım Hamit oynar, Selçuk yerine.

Santrafor bölgesine de Dzeko, Kruse, Bas Dost, (Balo) gibi kalitesi tartışılmaz bir Forvet şart.

Son düzenleme:

bütün oyunculari toplasan kanatta bi bruma yapmaz geri zekali veya kendine göre sinsi ileri zekali saniyor kendini.

bu bir gercek bizim ülkemizde sabir yok ,neymis paranin altinda ezilmismis yahu sen dünya futbolunu izlemiyormusun artik emre mor gibi genc oyunculara 10 milyon veriliyor cünkü artik iyi futbolcuyu sen 20 30 dan asagi alamiyorsun daha daha destekleycegine hala sat o bölgeler moruk al.yahu biktim arkadas yemin ediyorum bu takima 30 üzerinde topcu almasinlar ,ismi fark etmez isterse ibrahimovic olsun sonucta bu futbolculardan para kazanma sansin yok .

adamın tek eksiği son vuruştu onuda geliştirmiş brumaya çöp diyen arkadaşlarım vay be seninki kendini geliştirmiş baya diyo.ben başından beri inanıyorum bı çoçuğa nedense

brumanin son vuruslari kötü degildiki u20 em bakin.
bizde cok cabu algi olusuyor bir kisi birsey söylüyor herkes pesinden takiliyor.
sadece oynatacak antrnör gerekiyordu oda bulundu insAllah.

Son düzenleme:
Bruma, sırf Serkan Korkmaz denen a spor elemanını rezil etmen için şov yapmanı istiyorum. Adi herif durmadan "ben demiştim, bruma'nin ne olacağı belliydi" deyip sürekli kendisini pohpohluyordu. Ligde de bu performansı göster de o herife okkalı mesajlar göndereyim.

bütün oyunculari toplasan kanatta bi bruma yapmaz geri zekali veya aklinca sinsi ileri zekali saniyor kendini.

fenerli itin biri o.

Lass'ın olayı tam olarak nedir ? Bazı arkadaşlar 10 milyon falan ceza diyordu.

Ceza falan yoksa alacaklarına karşılık bonservisini alırsa yıllık 3 milyon euro'ya bence bu iş biter.

Her ay 100 bin euro olarak ödüyor deniliyor. 2 milyon euro imza parası +yıllık 2.3-2.5 gibi rakamlara uçarak gelir.

Bonservisini alsa imza parası isteyecek işin özü. Bonservisine karşılık chedjouyu verelim marsilyaya bence kazan-kazan. Chedjouya verdiğimiz parayı devam ettirerek kanayan yaramıza merhemi buluruz. Transfer başarısı bu olur.

Sağ beke savunması güçlü dengeli bir adam bulmamız şart.

Linnes hücumcu sağ bekimiz olur, yeni gelecek adam da savunmacı.

Veya kiralık da gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt