Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili: "Düzenli oynamak çok önemli, geçen sene oynamam bana yansıyacaktır. Beni istemeyen bir hoca varken ayrıldım ama şimdi öyle değil."
Hamza senin yerine Jem Karacan'ı takımda tuttu canm o bir dünya yıldızı

''Jem tas gibi cocuktur"
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya yuh formalar 29'damı çıkacak.m.utd maçına yeniler ile çıkacağızda bari sponsor ve transferleri alın bre kamiller.

Adam akilli, niye gitsin, yillik 2.2m hic bir kulup dzemaili gibi oyuncuya vermez.

@Aslanews

Dzemaili: "En iyi oynadığım pozisyon, dünkü maçta oynadığım defansif orta saha. Burada verimli oynarım ama karar hocamındır."

@Aslanews

FLAŞ! - Dzemaili: "Teklifler aldığım doğru ama önceliğim Galatasaray. Burada daha uzun yıllar oynamak istiyorum."

Satin gitsin, 30 yasinda, 1 yillik kontrati kaldi, yedekte oturacak ve yillik 2.2m aliyor.

Dzemaili'nin aldigi yillik 2.2m maas'i ilk 11 oynayacak yildiz oyuncuya verirsin.
gayet de selçuğun yerine oynar

Dzemaili: "Şu andaki orta sahamız rekabete açık. Yeni bir oyuncu gerekli mi? Bunun cevabını hocamız ve yönetim verir."
Dzemaili: "Galatasaray'a transfer olduğumda inanılmaz mutlu olmuştum ama istediğim gibi olmadı. Bir sakatlık yaşadım ve hoca beni istemedi."
Dzemaili: "Felipe Melo ile kıyaslanmam doğru değil. Melo daha defansif. Ben ise oyunun ofansif kısmında da yer alıyorum. Aynı değiliz."

Bunlar Dzemali-Hamit-Selçuk-Donk var diyerek orta sahaya transfer yapmazlar. Forvete de Niasse kiralık gelir. Podolski ve Sinan da gerektiğinde forvet oynar diye düşünürler. Tek transferle kapatırız sezonu. Umut için bir şey diyemem ama Olcan da tekrar kadroya dahil edilir yakında.

Dzemaili: "Burada mutluyum ve yeni bir kontrat imzalamak istiyorum, eğer istemezlerse kendim için başka bir karar almam gerekebilir."

:o

dzemaili kalıyorsa, yandık orta saha almayabilirler.

diarra nin 10 mio euroluk problemi vardi ama. O nasil olacak.

söyle diarra 2+1
Bony/Dzeko 1+1 (kiralama) Olsa ... offf

Klübü bağlamıyor o ceza.Oyuncuya verildi o.Trink diye 10 milyon cezayı ödüyecek büyük klüpler diarrayla ilgilenmiyor.Euroda oynasaydı işler değişirdi.O yüzden en çok maaaşı alacağı yeri tercih edecektir

Mevcut sartlar altında olabilecek en iyi kadro gibi gorunuyor. Ama yedekler konusunda biraz farklı dusunuyorum. Dzemaili satılmalı, zaten kendisi de gitmek istiyor, ama kalacaksa Sneijder in yedeği olarak dusunulebilir. Donk satılmalı yada takasta kullanılmalı..

dzemaili kalmak istediğini söyledi sneijderi yedekler ozaman selçuğu yedekleyecek biri lazım yadak tam tersi donk gitmez ise stoper oynar semi ile hakan baltada sol bek olur yedekte

Dzemaili mutlak suretle gönderilmeli. Ne kesicilik ve agresiflik yönünden bizi tatmin edebilir, ne de oyun kilitlendiğinde uzun bir pasla veya bir şutla dengeleri değiştirebilir. Bence mevkisi olmayan vasat bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dedigim gibi, orta sahada önlibero transfer, selcuk ve sneijder oynayacagina gore dzemaili yedekte oturur, zaten besiktas macindan sonra ilk 11'de dusunulmedigini anlayacaktir ve belki fikrini degistirip gider.

Yedekte oturacak ve yillik 2.2m alacak, dzemaili'yi satip 2.2m maasi ilk 11de oynayacak olan forvete veya önlibero'ya verirsin.

CoXvDDwWYAAsWTL.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt