Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk u yollayip Dzemaili yi takimda tutalim

Dzemailiden defansif orta saha olmaz.Oraya sağlam bi adam şart

Chedjou, Donk, Dzemaili ---> 7 Milyon Euro

Diarra, Bas Dost, Pezzella, Fornals, Eren <---13 Milyon Euro

Riki Reis bir defansif ortasahaya ihtiyacımız var demedi mi dün? Bekleyelim görelim..

Lass gelse efsane olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk olmasa.

Orta Saha Lass+Dzemo+Sno olsa bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa.

Dzemaili kalir veya kalmaz bu yeni bir transferi engellemez. Hem hocanin aciklamalari, hem Nazifoglunun, hemde mantiken bakarsak on libero yok hala. Bu durumda belki 2 tane degilde 1 transfer yaparlar o da insallah Lassana olur.

arkadaslar dzemaili cok para alıyor ve bu takımda oynicak kapasitede degil acilen postalamamız lazımadam defansif orta saha degil ki 1 tane top kesme özelligi yok ne ancak selcugun yerine oynar oda top teknigi kısıtlı onuda yapamaz

Niasse geldigi anda Niasse+Sneijder+Podolski+Bruma+Sinan Gümüş gibi efsane bi hücum rotasyonu olacak. Yedekte bekleyecek Yasin ve Emrahda cabası.

İyiyiz tabiiiiiiiii

Dzemaili kalırsa 1 giderse 2 orta saha alırlar.2 forvet 1 ön liberodan sonra paraları kalırsa scout transeri yaparlar belki ortasahaya bilemeyiz.

Niasse geldigi anda Niasse+Sneijder+Podolski+Bruma+Sinan Gümüş gibi efsane bi hücum rotasyonu olacak. Yedekte bekleyecek Yasin ve Emrahda cabası.

İyiyiz tabiiiiiiiii

Baros-kewell-arda-keita beraber oynadı.Ortasaha tırt olduktan sonra futbolda kazanmak mümkün değil.Ne yapıp edip lass ın alınması lazım

Baros-kewell-arda-keita beraber oynadı.Ortasaha tırt olduktan sonra futbolda kazanmak mümkün değil.Ne yapıp edip lass ın alınması lazım
selçuğun pili bitti duracell deil çakma pil gibi şu anda oynamaması gerekiyo takımda çine yollamak çok akıllıca olur yoksa seneye satamıcak durumda olucak

"GEÇEN SEZONKİ HOCAMIZ BENİ İSTEMEDİ"

Geçen sezonki teknik direktörün kendisini Gakatasaray'da istemediğini dile getiren Dzemaili, "Profesyonel bir oyuncu için düzenli forma giymek çok önemlidir. Düzenli oynamak çok önemli, geçen sene oynamam bana yansıyacaktır. Beni istemeyen bir hoca varken ayrıldım ama şimdi öyle değil. Benim üzerime düşen şans bulduğum zaman elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak. Şu anki orta sahamız rekabetçi. Yeni transferin gerekli olup olmadığı benim cevap verebileceğim bir soru değil" ifadelerini kullandı.

HANZO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt