Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.003
- 5.482
- 2.493
Ben bir duyum aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bitmiş ?Ben bir duyum aldım
Balotelli 8tasa giderse gercekten üzülürüm.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustelik kiralama bedeli yok,satin alma opsiyonu 4 milyon euro deniyor.Tam firsat transferiForumda fazla üzülen olmaz.
Adamı alalım dedik diye ne laflar söylendi 1-2 hafta önce, kimse de istemiyordu.
Championship'ten gelen adamın neredeyse gol kralı olduğu ligimizde, 24 yaşına kadar bonservisine 70 m € ödenmiş bir golcüye yeteneksiz deniyor.
Ustelik kiralama bedeli yok,satin alma opsiyonu 4 milyon euro deniyor.Tam firsat transferi
Gomez falan iyi oyuncu ama Balotelli baska bi seviye renktas.Balotelli'nin yetenekleri gercekten sayili futbolcuda var.8tas balo reyizin pesinden kosuyo biz Umut'u nasil gondercez diye ugrasiyoruz.Dunya tersine dondu valla?Gel de anlat kardeşim. Tesadüfen futbolcu olmuş diyen mi ararsın, aslında yeteneksiz fakat reklamla ön plana çıkarıldı diyen mi ararsın... Hepsi mevcut.
Nasıl istersin bu adamı bre futbol cahili tadında mesajlar havada uçuşuyordu.
Bu adama bu paraları versen ne kaybın olacak?
Anca gelecek, gol kralı olacak öyle anlıyorlar.
Geçen sene Gomez'de de aynı yaklaşımlar mevcuttu. Sonra herkes Hamza bu adamı nasıl istemedi diye konuşmaya başladı, sanki kendileri istiyordu da![]()
Gomez falan iyi oyuncu ama Balotelli baska bi seviye renktas.Balotelli'nin yetenekleri gercekten sayili futbolcuda var.8tas balo reyizin pesinden kosuyo biz Umut'u nasil gondercez diye ugrasiyoruz.Dunya tersine dondu valla������
Keşke araya girip alsak şu Balotelli'yi super olur.Ama dursun var işte tek problem oGomez de aynı seviyede bir adam bence.
Tr ligine gelebilecek en üst düzeyde golcüler bunlar bu şartlarda.
Birinin sakatlık sorunu olmuş, diğerinin disiplin sorunu falan filan...Ama bu riskleri almadan da bu yetenekteki adamları getiremezsin zaten.
Gomez buraya gelmeden düşüşe geçmese niye gelsin? Balotelli disiplin abidesi olsa niye gelsin?
Dünyanın en iyi takımlarında oynayacak yetenekte adamlar.
Yeniden burada kendilerini bulma riskini alıyorsun.
Tutmazsa kaybın 1 sezonluk maliyeti, tutarsa da takımı şampiyon yapıyorlar.
Keşke araya girip alsak şu Balotelli'yi super olur.Ama dursun var işte tek problem o