Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir hava oluştu ki babasporumuz yüzünden atıyorum sadece Leiva açıklansa lan hani bas dost ve niasse deyip laf sayarız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen Sabri ile Hamit'in sözleşme uzatmalarını art arda verdiler , bir ilk yapıp da şu 3 transferi birden açıklasalar ama nerdeeee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer dönemi bitse de kurtulsak

Adnan sezgin döneminde bile daha heyecanliydi

O ihtimal vardı bir ara ama o tren kaçtı,en fazla 10 eder 2 sene içinde.

Yok yahu ufalji sayesinde o kadar rahat oynadı zaten birde o takımda melo eboue vardı.
Hani semih sadece seken topları meloya atıyordu draxlerin semihin yanından bir gitmesi var schalke maçında odur işşte adamın kapasitesi.

Keşke verseler 12 m€ şahane olur anasını satim

Wenger bu tarz transferleri sever hiç boşuna olmaz demeyin.

Geçmişte böyle nereden çıktı diye aldırıp kral yaptığı futbolcular mevcuttur.

Tam bir fırsat transferi şu an Arsenal için.

Yok yahu ufalji sayesinde o kadar rahat oynadı zaten birde o takımda melo eboue vardı.
Hani semih sadece seken topları meloya atıyordu draxlerin semihin yanından bir gitmesi var schalke maçında odur işşte adamın kapasitesi.

Keşke verseler 12 m€ şahane olur anasını satim

Vermezler 12 hiç sanmıyorum.Olursa efsane kazıklarız.

talkSPORTOnaylanmış hesap ‏@talkSPORT 20 dk.20 dakika önce
TRANSFER FIGHT!

Galatasaray and Fenerbahce join the race for Christian Atsu #CFC forward

12 milyon ve semih in aynı cümlede geçmesi bile ironik.wenger in öyle bir halt yiyeceğini sanmıyorum.cidden inanılmaz mantıksız bir hamle olur ama zamnında f.b den de solbek santos u almışlığı bile olunca bi ihtimal diyorum sadece ama gene de çoook uzak bir ihtimal bence.hele 12 falan daha da uzak bir ihtimal.3 e chedjou yu 12 ye de semih i satsınlar 2 yıldır yaptıkları en iyi iş olur üstüne şu kadro dışı bıraktıkları ve donk la dzemaili yi de yollarlarsa oh ki ne oh olurda o kadar sanmıyorum topçu yollayacaklarını.4 kadro dışı+ched+semih+donk+dzemaili+3 de bursaya gidenler+telles+jose=13 futbolcu yollanmış olur ki son yıllardı yapılabilmiş en ciddi ve en iyi temizlik olurda sanmıyorum işte o kadar futbolcu yollarlar mı?

Babaspor haberleri balon, adamlar hit almak siteyi uçurmak için olabilitesi en yüksek oyunculardan sansasyonel haber yapma derdindeler.

yemeyin bu numaraları.

According to Fotospor, fierce Istanbul rivals Galatasaray and Fenerbahce want to lure him to the Turkish Super Lig.

Fotospor'a göreymiş :D :D

:D ya of ulan niye bizim medyadan haber yapıyorsunuz biraz heyecan yaptık oda foss :D Ayrıca adam forvet'de değil...

Eski haberlere baktım da Arsenal 3 yıldır maçlarını takip ediyormuş Semih'in.

İşte gerçek bir profesyonel transfer planı örneği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt