- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
öyle ağzı dolu dolu küfürler ediyorum ki duysa utanırdı belki dursunÇok uzun bir aradan sonra ilk kez Galatasaray'ın final oynadığı bir maçta biletlerin tükenmediğini görüyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle ağzı dolu dolu küfürler ediyorum ki duysa utanırdı belki dursunÇok uzun bir aradan sonra ilk kez Galatasaray'ın final oynadığı bir maçta biletlerin tükenmediğini görüyorum..
öyle ağzı dolu dolu küfürler ediyorum ki duysa utanırdı belki dursun
adam anlamaz arlanma utanma duyguları diye bişey var bu kadar istifa davetlerini küfürleri görmemezlik nefretlik sebebi insan onurlu olmalı birazz .. ayrıca hala transfer yapamayan bir herif var başımızda ağustosa girdik 2 forvet bir sağ bek 1dmc 1 yedek sol bek almamız lazımken bunların yarısına razıyız bu takımı küçük düşürdün ya haram olsun herşey sana dursun efendi..Hergün bir fiil şaşmadan @GalatasaraySK'a yazarak küfrediyorum dursun özbeğe twitterdan.
tünaydın babyygünaydın babyler
Yedegi olmayan pozisyonlarimiz.
1. Sol bek
2. Merkez orta saha
3. Forvet arkasi
Birak yedegi ilk 11 oyuncusu olmayan dolayisi ile 2 oyuncuya ihtiyac olan bolgeler
4. Santrafor
5. On libero
Burada Hamiti bir iki hafta sonra sezonu kapatacagindan ve sahada uyurgezer gibi dolastigindan donku saymadim sadece.
Bir futbol takimi sahaya 11 kisi cikar. Bunlarin 3 pozisyonun yedegi yok, 2 hayati pozisyonun ilk 11 oyuncusu bile yok.
Ustelik sag bek olarak sabri ve linensi dusundugunde ve surekli sakatlanan semih, ched ve serdar azizi dusundugunde durumun vehameti ortadadir.
En acisi bu yavsak medya ile birlikte dursun nerede ise taraftari sadece 2 oyuncuya ihtiyacimiz olduguna inandirmis durumda!![]()
Bakin bjk ve fenerin her futbol takiminda olmasi gerektigi gibi her pozisyonda en az 2 iyi alternatifleri var.
Trabzon da bu berbat mali hali ile 4 oyuncu aldi 3 tane daha alicam diyor ve 1 futbolcu disinda hepsi genc!! Onlar da her mevkiye 2 adami tamamliyorlar.
Bu 3 rakip de bizim gibi ffp kiskacinda yani bizden farkli durumda degil hic biri!!
Koca GS in ise gecen seneden beri 1 santraforu , 1 on liberosu bile yok. Bu tam bir skandal. Bu dursunu hala indirmeyen GS genel kurulu da tam bir serefsizler ordusuymus, bunu ogrendik!
Bu dursun def edilmezse gelecegimiz kapkaranlik.
ABV dursun, ABV bu dursunu oraya oturtanlar, ABV onu hala orada tutanlar, hepinize yaziklar olsun!!
bunlar nasıl bir transfer listesi yapıyolar anlamıyorum sonuç yok riekerink işi biliyo ama yöneticiler transferleri bitiremiyo hainlikk çok acayipTamam transfer yasağı var da serbest transfer de mi yasak arkadaş ya yada ucuz oyuncular almak bu kadar mı zor.
Bjk Adrianoyu 750.000 euroya almış.
Başkan oyuncu bulamazsa bunu alsın Umut'tan iyi iş yapar.
![]()
Bu Antudakiler ne geniş la. 1 sene önce bizim formamıza armamıza ihanet etti dedikleri Emenike leş bi defansa 2 gol attı diye hoşgeldin kara boğa kara tren falan olmuş :asd22: Vay arkadaş ya![]()
Gecen yil 1-1.5 ay mac yapmamis lokomotivi yenince de gaza gelmişlerdiBu Antudakiler ne geniş la. 1 sene önce bizim formamıza armamıza ihanet etti dedikleri Emenike leş bi defansa 2 gol attı diye hoşgeldin kara boğa kara tren falan olmuş :asd22: Vay arkadaş ya![]()
özlemişler bizde de geçen yıl yoktu siyahi forvet ondandır.![]()
Gecen yil 1-1.5 ay mac yapmamis lokomotivi yenince de gaza gelmişlerdi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener zenci severÇok komik bi kitle vallahi ya gram beyinleri yok :asd22:
3 hafta sonra yuhlamaya başlarlar. Daha 6 ay önce Barçada oynar dedikleri Gökhan Gönülü yerden yere vuruyorlar şimdi topçu değil diye.