Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnce bir ayrıntı var %99.9 demiş %0,1 ile transfer olmayacak beyler

iide bu enner valencia bildiğim kadarıyla kanat değil mi ne ara forvet olmuş bu adam.

acaba inceden bi isyan mı etsek,çok sıkıldım.şu an 1 kişi gelse 1 hafta oyalanırız.

Ulan bu habere inanan cidden kafadan sorunludur. West Ham bu oyuncuyu 15 milyona transfer etti. Hangi parayla alacaksin?

ÖZEL HABER – Menajerler tarafından Galatasaray'a teklif edilen Enner Valencia’nın transferine teknik Direktör Riekerink onay vermedi.

:red:

medya gibi ananızı,avradınızı seveyim sizin

10 binden fazla kişi çıkar emin ol
-rie kovulur
-umut,olcan felan geri gelir
-yerli sevici bir hoca alınır
Bak samimi diyorum en az 20 binden fazla taraftar gider dursunun ağzına.....
yahu çok daha rezil şeyler yaşandı bu adamın başkanlığında 10 tane genç gitti sadece.bir halt olmaz bizim taraftardan.

İstedigim forveti şöyle belirteyim.

Dost Dost diye nicesine sarıldııım :D :D :D ahjahahahhahaha çok fazla komigim ya. Kastamonu kastambeşi.

Riekerink isyan etmesi lazım her gün forvet istediğini belirtmesi lazım. Dursunu çıldırtmasi lazim

beyler lütfen kim olduğunu açıklarmısınız iş yaparmı west ham takip etmem pek

Transfermarkt değeri 11 Milyon Euro ve gelirse kiralık olacağını tahmin ediyorum. Benim Murat Kosova'nın sürekli -FA Cup maçlarında sanırım- "Enner Valencia, Enner Valencia" şeklindeki sesi aklıma geliyor.

Boyu biraz kısa -1.74- ama hız olarak çok iyi. +Premier Lig tecrübesi.

şöyle bir skills videosu önizlenim sağlayabilir. (►Enner Valencia ●Welcome to S.S. Lazio?● 215/16 ᴴᴰ - YouTube)

kanat da oynayabiliyormuş zaman zaman. +26 yaşında genç.

Ha bir de Valencia'nın yanına Bas Dost tarzı bir forvet "çilek" olur.

Edit: Bruma-Valencia-Sinan ne hızlı bir hücum hattı :D

Son düzenleme:
Max kruse gelsin raziyim ben. Oyalanip duruyoruz. Cemali durdu diye orta sahada almazlarsa şaşirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt