Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enner Valencia'nin gelmesi %1'e bile yakin degil ama eger bu tip oyuncu düsünüyorsa Riekerink, yani Kruse veya Valencia tarzinda her alanda oynayabilecek bir forvet tipi, demektir ki sahte 9 sistemi ile oynatacak takim'i.

lan google dan bakayım dedim şu valenciaya psikopatın biri vikiden değiştirmiş hemen

Enner Valencia, G.Saray'a menajerler aracılığıyla teklif edilen oyuncular arasındaydı.Ancak T.D Riekerink, transferine onay vermedi

tamam,kapatın konuyu

Forvet yüzde bir trilyon gelecek baba o kesin.

Ama bence Dzemaili durdu bide ben ön libero oynarım kıyak oynarım falan dedi diye ön liberodan vazgeçebilir bizim salaklar.

Yaw nasil valencia gibi oyuncuyu veto ediyor? Onu veto et bunu veto et kimi istiyo ozaman...

Enner Valencia'nın Türkiye temsilcisi : '' Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardık demiş A spor'a göre ama ne kadar doğrudur bilemiyorum akşam bir kap gelirmi ???

JOR'in üzerine oyun oynaniyor gibime geliyor.

Onu bunu veto etti yaziliyor sürekli halbu ki forvet yok.

biri alındı diyor öbürü veto yedi diyor naci mi daha güvenilir yoksa a spormu ikiside boktan kaynak ama nedense a spor'a inanmak istiyorum :D

Ya bizim mallar alamıyor sonra Rie veto etti. He he Rie veto etti takımın 1. Forveti Girensunspor'da kadroya giremeyen adam ama ne hikmetse Rie hoca herkesi veto ediyor. Bizde yedik her zamanki yalanlar...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Trabzonspor'un da gündeminde yer alan 26 yaşındaki West Ham United'lı forvet oyuncsuu Enner Valencia'yla anlaşmaya vardı. Dün öğleden sonra sarı-kırmızılı ekiple gizli bir görüşme yapıldığını belirten oyuncunun Ekvadorlu menajeri, oyuncunun bugün İstanbul'a gelebileceğini söyledi...

Kaynak oyuncunun menajeri aldık sanırım hayırlı uğurlu olsun

CodD77pWAAAcLN6.jpg:small

Podolski - Valencia - Bruma

Ali naci riekerink veto etti diye yaziyor ama aykut ince valencia'nin menajeriyle gorustum diyor... acaba kim salliyo

Yöneticiler anlasmaya varmis olabilir, sonra Riekerinke sunmuslardir o da reddetmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt