- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
bence enneri aldık beyler çok net haber bu sefer yalan olmaz aykut ince luiz adrianoda yere çakıldı bi tane daha yalan söylerse külliyen yalancı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia veto mu edilir arkadas, ben inanmiyorum.
Bu mu senin icin kesinlikbence enneri aldık beyler çok net haber bu sefer yalan olmaz aykut ince luiz adrianoda yere çakıldı bi tane daha yalan söylerse külliyen yalancı olur
çok duyduk öylelerini , adamın TR'de temsilcisi yoktur, kıyıdan köşeden alakası olan maydonoz biz ajentanın adamı açıklama yapmıştır.Enner Valencia'nın Türkiye temsilcisi : '' Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardık demiş A spor'a göre ama ne kadar doğrudur bilemiyorum akşam bir kap gelirmi ???
Bir poset seker ile kandirilabilir bir görüntü veriyorsun acikcasi.Aldık bu adamı rahat olun kardeşim akşam kapa düşecek...
Düşmezse eğer forumun sergen zereni olucakmışım gibi bir his var içimde ama bu oyuncu bizde hoca sadece ilk öncelik bas dost'u istiyor ama valencia ile iş bitmişşş.....
Bitti bu transferhayırlı olsun adamın menecırı söylüyor akşam istanbula gelebiliriz diyerek ayarı vermiş zaten
bana öyle geliyor bilmiyorum zaten alınamıcak bir oyuncu değil pazarlık yapılırsa menejerinin dediği oyuncuyla anlaşmışızBu mu senin icin kesinlik![]()