Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Michael Schumacher için düzenlenen özel maçta forma giyen Lukas Podolski maçın ardından kritik açıklamalarda bulundu.Schumacher'in yakın arkadaşı olan Podolski, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılış kararını da değerlendirdi. Türkiye'de yaşanan siyasi olayların kendisini etkilemediğini ve İstanbul'u sevdiğini dile getiren Podolski, Mario Gomez gibi İstnbul'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Mario Gomez'in kararından etkilenmediğini dile getiren Podolski, "Yeterince tecrübeliyim ve yaş itibarıyla da kendi kararlarımı kendim verebilecek durumdayım. Biri köprüden atladı diye, peşinden köprüden atlayacak halim yok. Ailemle beraber İstanbul'a döneceğim. Yeni sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum, medyada bu tip spekülasyonlar sürekli yer alıyor ve artık alıştım" dedi.

GEL REİS SENİ BEKLİYORUZ

forvet geldi mi
HEkPaoi.gif

Adamın hedeflerinide küçülttüler başta 2 forvet dedi şimdi tek forvet diyor.

Bir tek hayalim var gerçekten olması çok zor ama yazıyım keike Selçuk ben bu cezayı ödmem diyip takımdan ayrılsa rahat 4 milyon filan eder dzemaılide 2.5 etse 6.5 tellesten gelende bir 6.5 milyon var + joseden gelen 2.5 milyon 15.5 milyon Rafinha Alcantara'yı alsak
Obi Mikel i de kiralasak 1 milyon kiralık bedel 3 milyon satın alma opsiyonlu sinan ve brumanın düzenli oynaması için torontoya podolskiyi 10 milyon a gönderip elimizde 3.5 milyon filan koysak forvet almak için Simone Zaza'yı alsak tek eksiğimiz iyi bir stoper olurdu onuda devre arası belki alabilirdik

-----------------------------Muslera-----------------------------
Linnes----------Chedjou---------------Serdar---------Carole-
--------------Obi Mikel-------------------Rafinha---------------
----------------------------SNEIJDER----------------------------
----------Sinan------------------------------------Bruma--------
--------------------------Simone Zaza---------------------------

gelir gider olarak inanın çok ekside olmayız genç topçular bunlar hep zaza bruma sinan rafinha carole bunları hep satarken daha karlı satarız

Hep daha iyi oyuncular alabilir böyle oyuncuları satarak hiç eksiye düşmeden

Fm yi açık unutmuşsun altta

Tek forvetle nasıl olacak bu iş anlamadım ki. Takımda yarım forvet bile yok.

Dursun ozbek : Umut , Osman, Olcan da bizim oyuncularımız.Sıkı çalışıp eksiklerini kapatıp, florya'da takıma katılacaklar.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Dursun Özbek : Transfer çalışmalarına ikinci kamp dönemi sonunda hocamızın raporuna göre hız vereceğiz

Bu yönetici bozuntuları Hoca'ya kendi isteklerinin dışında kararlar aldıracaklarsa, Hoca görevi bıraksın.
Her şeyi yanlış yapıyorlar sonra birisi gelip doğruları yapmaya başlayınca onu da engelliyorlar.
Bunlar adam olmaz.

Dursun ozbek : Umut , Osman, Olcan da bizim oyuncularımız.Sıkı çalışıp eksiklerini kapatıp, florya'da takıma katılacaklar.

Gercek mi bu aciklama, Dursun boyle bir geri donus yaptirtirsa butun heyecanimizi yerle bir ermis olucak tekrardan.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Ne raporu birader

Takımın eksiklerini görmek için rapor lazım değil

Beyin lazım

Ya Melih hep trollüyor, yüz kere dedik inanmayın diye .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink ilk etapta 2-3 transfer demis yani bu 10 transfer anlamina gelir sergen'e göre

8 orta saha 2 forvet

Bizden sabırlı taraftar var mi be

Kac gundur transfer bekliyoruz...

Ulan dursun memleketi soydun sogana cevirdin

@gokmnozdmr

enner valencia doğru değil

@gokmnozdmr

niasse da doğru değil

Nazifoglu dun onemli isimlerle ilgileniyoruz dedi... acaba loic remy mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt