Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
abv drsun abvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferhandoğu topçu falan değil ya hayatta sevmem öyle ayıları istemzdim ben teknik önemli van persie bizde gerçekten iş yapardı ama fenerde yine sürünücek emenike desen 2 gol attı diye farklı sanmasınlar aynı emenikeO değilde Fenerin forvetleri bizde olsaydı şimdi tek sorunumuz cdm eksikliği olurdu
Fernandao burada 20 golden aşağı atmazdi
ferhandoğu topçu falan değil ya hayatta sevmem öyle ayıları istemzdim ben teknik önemli van persie bizde gerçekten iş yapardı ama fenerde yine sürünücek emenike desen 2 gol attı diye farklı sanmasınlar aynı emenike
tekniği de sıfır ötesi olan forvet şu durumda sebastian haller tarzı bir oyuncuydu ama o çok daha iyibana göre fernandao hiç sevmemFernandao hava toplarını rahat indirebilen ve formda olduğunda bol bol gol atabilen bir forvet. Van Persie yüzünden harcandı
Arkadaş şu Cengiz Ünder'i neden biz almadık ya.. Tartışmasız en çok gelecek vaadeden Türk futbolcu. Başakşehir almış 700 bin euroya..