Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva + balo paket yapsınlar toplam 10 milyona alalım 4 taksite bölsünler

Gunaydin. Bugun de transfer olmayacak.

Dursun ozbek Everton a teminat mektubu yollamış hayırlı olsun.

56c841d0b3bd3624902c21f01b315f0b.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Arkadaş şu Cengiz Ünder'i neden biz almadık ya.. Tartışmasız en çok gelecek vaadeden Türk futbolcu. Başakşehir almış 700 bin euroya..

O değilde Fenerin forvetleri bizde olsaydı şimdi tek sorunumuz cdm eksikliği olurdu

Fernandao burada 20 golden aşağı atmazdi

tolgayi isteyenler tolgayi kac kez izlemisler?
vasatin önde gideni ha ceyhun ha tolga

O değilde Fenerin forvetleri bizde olsaydı şimdi tek sorunumuz cdm eksikliği olurdu

Fernandao burada 20 golden aşağı atmazdi
ferhandoğu topçu falan değil ya hayatta sevmem öyle ayıları istemzdim ben teknik önemli van persie bizde gerçekten iş yapardı ama fenerde yine sürünücek emenike desen 2 gol attı diye farklı sanmasınlar aynı emenike

M'vila ve Bas dost bu takıma seviye atlatır ve nokta transferler olur. Serdar Azize o kadar para döküleceğine bu ikisine verilseydi bugün hiçbir sorunumuz kalmazdı.

Transfer deadline 1 Agustos olmali bence.

Pros:
- Oyuncular takimlarina alisir ligler baslamadan
- Taraftar kahrolmaz
- daha var prolar ama sayasim yok

Cons:
- Yok

Katilmayan var mi?

Dursun Ozbek Galatasarayi sabote etmek icin burda, bu adam bizim en buyuk dusmanimiz. keske cebinde 1 dollar ciksada bunu hapislerde taciz etsinler

okadar nefret ediyorum, oyle bi taciz etsinlerki musait olmayan yerinde kan gelsin !!

Rezil ettin galatasarayi, kimseden bir seste cikmiyor. Herkez kabullenmis ezikligie

ferhandoğu topçu falan değil ya hayatta sevmem öyle ayıları istemzdim ben teknik önemli van persie bizde gerçekten iş yapardı ama fenerde yine sürünücek emenike desen 2 gol attı diye farklı sanmasınlar aynı emenike

Fernandao hava toplarını rahat indirebilen ve formda olduğunda bol bol gol atabilen bir forvet. Van Persie yüzünden harcandı

Adam galatasarayın başına geçtiğinden beri hayal satıyor, yalan atıyor. Delikanlı gibi çıkıp paramız yok transfer yapamıcaz yada ucuz bir iki oyuncu alabilecez diyemiyor. Gündemdeki isimleri hiç yalanlamıyorlar çünkü hoşlarına gidiyor taraftarı yalanlarla oyalamak. Gündemdeki yabancıların hiçbiri ile ciddi ilgilenmiyorlar hep yalancıktan ilgiler falan. En sonu da umut ve olcan affedilecek hep beraber görecez zaten.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernandao hava toplarını rahat indirebilen ve formda olduğunda bol bol gol atabilen bir forvet. Van Persie yüzünden harcandı
tekniği de sıfır ötesi olan forvet şu durumda sebastian haller tarzı bir oyuncuydu ama o çok daha iyibana göre fernandao hiç sevmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt