Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse'nin oynayabileceği seviye Akhisar, Bursa vs. Burası Galatasaray arkadaş, forvet alırken hadi gelsin zaten forvet yok hiç yoktan iyidir mantığı ile alırsan aha bugün Umut'u yollamaya çalıştığın gibi yollamaya çalışırsın önümüzde ki sene. Gelirse 3. veya 4. maçta ıslıklamaya başlar taraftar, Umut'da o zamana kadar satılmamış olursa, affedilir ve formasına kavuşur.

Forvet alacam diye cöp almak dogru olmaz katiliyorum.

Niasse olayinda ise kararsizim. Beni tatmin edecek profilde degil. Keske Kruse gelse.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Birileri bruma'yi yollamak icin calismalara baslamis gördügüm kadariyla

Çok mu zordu iki transfer yapmak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13879286_607268976099551_1042865109421114019_n.jpg

Kardeşim allah aşkına bu kadar profesyonellikten uzak iş bilmeyen adamlar bir arada olduğu zaman zor oluyor işte.
Galatasaray bu ya istediği oyuncuyu alır ama bu vizyonsuz adamlar giderler serdar azize verirler paraları çapları bu kadar bunların ne utanmaları var ne arlanmaları sorsan çok çalışıyoruz derler geçen sene çalıştılar çokçana 6. olduk bu sende 4. filan oluruz

Forvet alacam diye cöp almak dogru olmaz katiliyorum.

Niasse olayinda ise kararsizim. Beni tatmin edecek profilde degil. Keske Kruse gelse.

orta sahaya da Johansen gelir muhtemelen. Onu da kadroya almamışlar sanırım.

2 ay bu iki ortalama topçu için beklemiş olduk bizde

14 yabancı hakkı olduğu halde yabancı alamayan mal ordusu. Ben düşünmekten bıktım ne halleri varsa görsünler batsın kulüp ses eden de yok zaten.

Özellikle şu 1 sene içinde 1 tne bile gayrimenkul kalmasın elimizde de düşsünler yakamızdan liseli kan emici pislikler. Ulan bir feto bir cemaat operasyonu düzenlense de şu dursunun kıyıdan köşeden bir bağı çıksa nefret ettirdi kendisinden kos koca kulüp başkanını hiç bir taraftar sevmiyor. Olabilir mi böyle birşey

Dursun Özbek: "Ali Sami Yen ağabey, hatıranı yüzyıllar boyu taşıyacak; değerlerine bağlı olarak Galatasaray'ı en yükseklere taşıyacağız."

ne diyon

Niasse bitti. 100% geliyormus. Troll fln da degil.

Arabasini Türkiye ye getirdigini yazmistim dün, simdi de kadro disi kalmis. Kesin bitti.

Kruse yalan oldu tüh be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt