Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse sadece kadro dışı kaldı diye mi bitti gözüyle bakiyorsunuz beyler ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya biz Galatasarayız Forvetsiz'de şampiyon oluruz bu ligde biz bu lige büyüğüz,RUH olduğu zaman....

Barcelona: "Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa bonservis ücreti 1.7 milyon euro'ya çıkacak."

rezillik

Burada kimse Niasseye Zlatan demiyor ama çöp muamelesi de yapmaya gerek yok. Zor durumdayiz, belki de son yılların en beceriksiz yönetim ve başkanımız var.

Niasse Rusya'da gayet iyi performans ortaya koydu. Aynısını bizde yapabilir
Oyun planımızdaki eksik bölgeyi tamamlayabileceğini zannetmiyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niyazi neyi oynamis ki simdiye kadar gidip alalim.

Bu yonetim kovulmadan bizden birsey olmaz. Futboldan anlamayan kisiler tarafindan yonetiliyoruz.

Son düzenleme:
Yann M'Vila'nın 6 ay sözleşmesi var Rubin Kazan ile zaten daha önce İnter ve Sunderland'e kiralandı ,

Takımda tutmak istediklerini sanmıyorum , henüz 26'sına girdi daha önünde uzun yıllar var , iyi de bir oyuncu ;

Mevcut şartlarda 3 Mn € civarı bir bonservis bedeli ile kadromuza katabiliriz diye düşünüyorum.

Ya biz Galatasarayız Forvetsiz'de şampiyon oluruz bu ligde biz bu lige büyüğüz,RUH olduğu zaman....

Forvetsiz şampiyon olamayiz. Hayal kurmayın.

Ruh bir yere kadar. Maçları gol atarak kazanıyorsun, o zor deplasman maçlarda galibiyet golü getiren bir forvet olmadan gol sıkıntısı çekebiliriz. Evet geçen sezon baya gol attık ama bu forvete ihtiyacimiz olduğunu değiştirmiyor.

Kadroda şu an ağır tecrübesiz, ağır yeteneksiz ve orjinal mevkisi forvet olmayan bir kanat-forveti var.

Barcelona resmi sitesi:

"FC Barcelona and Besiktas JK have come to an agreement for the transfer of Adriano Correia for the amount of €600,000 euros, plus up to €1.7m euros more if Besiktas were to qualify for the UEFA Champions League while Adriano's contract is still in force."

2.3 milyona kadar cikacak bonservisi Besiktas SL e katilirsa.

Forvetsiz şampiyon olamayiz. Hayal kurmayın.

Ruh bir yere kadar. Maçları gol atarak kazanıyorsun, o zor deplasman maçlarda galibiyet golü getiren bir forvet olmadan gol sıkıntısı çekebiliriz. Evet geçen sezon baya gol attık ama bu forvete ihtiyacimiz olduğunu değiştirmiyor.

Kadroda şu an ağır tecrübesiz, ağır yeteneksiz ve orjinal mevkisi forvet olmayan bir kanat-forveti var.

:( Sadece umut ettim hocam ben bruma poldi felan var bir şekilde ki zaten bu durumda yönetim istifa eder artık taraftar stadyuma sokmaz bence.

Niasse Kruse Mvila Johansen Buttner

H.o diyebilirmiyiz
Bence diyemeyiz

~tap

Barcelona resmi sitesi:

"FC Barcelona and Besiktas JK have come to an agreement for the transfer of Adriano Correia for the amount of €600,000 euros, plus up to €1.7m euros more if Besiktas were to qualify for the UEFA Champions League while Adriano's contract is still in force."

2.3 milyona kadar cikacak bonservisi Besiktas SL e katilirsa.
Bjk direk gitmiyor mu

Niasse
Lass veya M'Vila
Genc sol bek
Genc önlibero (dzemaili giderse tabi ki)

Onumuzdeki hafta dursun bombalari patlatmaya baslayacaktir.

Babaspor babayı aldı herhalde :) ne dost ne leiva :) bu tür adamların medyada olmaması gerekiyor yalan haberin amacı ne ki ?

Dursun Özbek: "Hayat transferden ibaret değil"

Dursun Özbek: "Basketbol'da Avrupa çapında transferler yaptık, bunlar görülmüyor"

Dursun Özbek: "Mehmet Özbek futbol bilgisiyle ve lisanıyla Manchester United, Chelsea gibi kulüplerde Futbol Direktörü olabilecek kapasitede"

Hakikaten bu Mvila'yı niye almiyoruz biz ya sozlesmesinin bitmesine 6 ay var tam aradigimiz adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt