- 12 Haziran 2015
- 37.122
- 33.114
- 2.693
Transfer yapsaniza oluuuum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapsaniza oluuuum
Takılma renktas o haberlere.Bunlar daha transfer icin rapor bekliyodur?Yapılacak![]()
Takılma renktas o haberlere.Bunlar daha transfer icin rapor bekliyodur??????
Evet uçaktalarley:
Fenerde niasseyi kiralamak istiyormus,bu adami sirf akhisarda oynadi diye istemeyenler var,ben sirf bu adam icin akhisarin maclarini izliyordum,öyle kücük takimin büyük topcusu bos alan topcusu filan degil,ne yaptigini bilen becerikli zeki bir futbolcu,kaptirmamaliyiz
abi serdar aziz'e 4.5m euro vermisiz. n'diaye'yi kaça alırız sence?
burası avrupa degil, bizde avrupa mantalitesi ile yönetilen bir kulüp degiliz.
bu iki faktörü aynı anda düsündüğün zaman piyasa 2-3 kat artıyor.
Serdar en azından Bursaspor yani 5. büyük takımın kaptanı milli takımın stoperi fb bjk gs de peşindeydi.Uzun yıllardır böyle üst seviyede bir isim
ee senin dediğine göre biz podolskı'yi 2.5 a değil 25 milyon a almamız lazımdı di mi badou ndiaye 8 ediyorsa bizde selçuğa satalım o kim veriyorsa 8 milyon bizde onlardan 10 milyon istiyelim eder diye
Arkadaşlar bu Jan Olde Riekerink çok güzel bir adam mükemmel bir td bana göre ama kafama takılan tek bir konu var Hamzanın evlatçılığı gibi buda donk'u sahiplenmesin bir tek ondan korkuyorum

TrollDursun Özbek: Var gücümüzle çalışıyoruz taraftarımız rahat olsun.
Dursun Özbek:Önümüzdeki salı günü sponsor açıklanacak darbe girişimi nedeni ile ertleme oldu ama iş imzaya kaldı ufak pürüzleri pazartesi giderip salı açıklamak istiyoruz.
Dursun Özbek:Forvet transferi için mühim olan yıldız oyuncu değil takıma katkı verecek oyuncuyu alabilmek buna çok yaklaştık..
Dursun Özbek:Geçen sezondan ders aldık..Herkez serdar azize verdiğimiz parayı çok buluyor fakat öyle değil normal bir avrupalı stoper 10 milyon€ istiyorlar.Biz aynı kalitede hemde Türk oyuncu 4m€ verdik üstüne kadroda düşünmediğimiz arkadaşları göndererek tasarruf yaptık kimse bundan bahsetmiyor.
Dursun Özbek:Hocamızla Umut Bulutun durumu hakkında konuşmadım fakat umut önemli bir golcü çok hizmet etti takıma yinede karar hocanın.
Dursun Özbek:Kombine satamadık taraftar bize inansın güvensin....
Hayırlı işler kolay gelsinnn....
Dursun Özbek: Var gücümüzle çalışıyoruz taraftarımız rahat olsun.
Dursun Özbek:Önümüzdeki salı günü sponsor açıklanacak darbe girişimi nedeni ile ertleme oldu ama iş imzaya kaldı ufak pürüzleri pazartesi giderip salı açıklamak istiyoruz.
Dursun Özbek:Forvet transferi için mühim olan yıldız oyuncu değil takıma katkı verecek oyuncuyu alabilmek buna çok yaklaştık..
Dursun Özbek:Geçen sezondan ders aldık..Herkez serdar azize verdiğimiz parayı çok buluyor fakat öyle değil normal bir avrupalı stoper 10 milyon€ istiyorlar.Biz aynı kalitede hemde Türk oyuncu 4m€ verdik üstüne kadroda düşünmediğimiz arkadaşları göndererek tasarruf yaptık kimse bundan bahsetmiyor.
Dursun Özbek:Hocamızla Umut Bulutun durumu hakkında konuşmadım fakat umut önemli bir golcü çok hizmet etti takıma yinede karar hocanın.
Donku yedek stoper ve dmc olmadığı için tedbir amaçlı tutuyor ve deniyor. Yoksa o da a2 ye gidecekti.
Dursun Özbek: Var gücümüzle çalışıyoruz taraftarımız rahat olsun.