Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Şu Gökhan İnler futbolu bi bıraksada rahatlasak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Gökhan İnler futbolu bi bıraksada rahatlasak
Get out dedim sana, daha fazla sacmalama istersen.
Semih Kaya en cok tatilde takildi, halbu ki dogru dürüst oynamadi bile. Ona sesimiz cikti mi? Sana cevap verende hata, kafa yok bir kere.
Galatasaray eski scout şefi Mahmut Alpaslan: "Galatasaray üst düzey bir forvetle anlaşmak üzere. Almanya'dan net bilgidir."
(Radyospor)
Galatasaray eski scout şefi Mahmut Alpaslan: "Galatasaray üst düzey bir forvetle anlaşmak üzere. Almanya'dan net bilgidir."
(Radyospor)
Niye zarf atıyosun millete renktas.
(Radyospor)
Ikiyüzlülük var renktaş. Söz konusu yabancı ise istediği kadar tatil etme hakkı var zira aynısı yerli için geçerli değil.
Poldi turnuvada doğru dürüst maç bile oynamadıgi halde bu kadar uzun tatilde olmasını doğru bulmuyorum sadece
Ikiyüzlülük var renktaş. Söz konusu yabancı ise istediği kadar tatil etme hakkı var zira aynısı yerli için geçerli değil.
Poldi turnuvada doğru dürüst maç bile oynamadıgi halde bu kadar uzun tatilde olmasını doğru bulmuyorum sadece
Selcuk hayvan gibi antreman yapsa nolur? Vitaminsizin onde gideni?Selçuk hayvan gibi antreman yaparken Poldi'nin havuzlara takla atarak atlaması kanıma dokunuyor
Selçuk hayvan gibi antreman yaparken Poldi'nin havuzlara takla atarak atlaması kanıma dokunuyor