Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray eski scout şefi Mahmut Alpaslan: "Galatasaray üst düzey bir forvetle anlaşmak üzere. Almanya'dan net bilgidir."

(Radyospor)

Get out dedim sana, daha fazla sacmalama istersen.

Semih Kaya en cok tatilde takildi, halbu ki dogru dürüst oynamadi bile. Ona sesimiz cikti mi? Sana cevap verende hata, kafa yok bir kere.

Senin nasıl bir ikiyüzlü zırcahil olduğunu herkes biliyor zaten Hıncal. Daha fazla zorlama kendini.

2 aydır anlaşmadıgımız oyuncu kalmadı piyasada

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Koca GS orta sahasına bak Sneijder Selçuk Johansen defans olarak çöker belki geçen sene hamzanın oynatmak istediği sistemi oynayabilir ama iddalıyım bu orta sahadan ben bile deler geçerim

Niye zarf atıyosun millete renktas.

Ikiyüzlülük var renktaş. Söz konusu yabancı ise istediği kadar tatil etme hakkı var zira aynısı yerli için geçerli değil.

Poldi turnuvada doğru dürüst maç bile oynamadıgi halde bu kadar uzun tatilde olmasını doğru bulmuyorum sadece

Benim tahminim super kupayı aldıktan 2-3 gun sonra transferi kapattık açıklaması yapar bunlar.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikiyüzlülük var renktaş. Söz konusu yabancı ise istediği kadar tatil etme hakkı var zira aynısı yerli için geçerli değil.

Poldi turnuvada doğru dürüst maç bile oynamadıgi halde bu kadar uzun tatilde olmasını doğru bulmuyorum sadece

iyi de renktaş, Çıktığı antrenmanlar peki? adam tatil yapmadı sonuçta. Sadece maçlarla bakmayalım olaya. Almanların hepsinin izni o kadarmış sanırım.

Yav böyle bir düşünce tarzı mı var?Maça çıkmadıysa bile adam 1 ay boyunca idmana çıktı.Selçuk yarı finale kalsaydı o da 1 ağustosta gelecekti ne alakası var?Yedekte oturunca tatilmi yapmış oluyorsun

Milli takım erken elenirken Alamanlar yarı final gördü.

Trabzonspor, Porto'nun Güney Koreli forveti Hyun Jun Suk'la anlaştı. (Lig TV)

bizle adi gecen topculari topladi Ersun Yanal

Ne saçma bir transfer dönemi oldu. Şimdi baktım ntvspor bony'i istiyoruz diyor , yabancı kaynaklar Niasse'yi aldık diyor ; Türk basını Eren'i aldık diyor. Biz ise sadece 1 forvet alacakken bu durumda 3 oyuncu almış oluyoruz . Adamlarda suç yok, Özbek gibi bir Adam hem basını hem taraftarın aklını kaçırttı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt