Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.yarı transfere ihtiyaç olduğunu gösterdi.ben bekliyodum bu skoru.lingardı,rashfordu,matayı,ashleyi hamit ve dzemaili gibi iki kağnı ve sakatlıktan yeni çıkmış serdar aziz ile durdramazsın.

selçuk u çok eleştirdim ama topu kullanması ve sakinliği çok iyiydi..gerçi ilk yarıdaki manu pres yapmadı zorlamadı fazla onun da etkisi olabilir

Genoa CFC ‏@GenoaCFC Il Genoa Cfc ufficializza l'acquisizione del diritto alle prestazioni sportive del centrocampista Miguel #Veloso.

Yuh, Genoa Veloso yu almis. Genoa ya giden biri bize de gelirdi, fazla maas da istemiyor herhalde.

Eski kulübü olduğu için tercih etmiiştir muhtemelen. Genoa'da yöneticileri de akıllı. 4 sene önce 10m€'ya sattıkları adamı şimdi bedavaya geri aldılar.

1 santrafor ve 1 önlibero bizi idare eder bu sezon için. Sonuçta sadece lig ve ZTK maçlarımız var.

Lucas Leiva ve Eren kurtarır bizi.

Popescu lazım bu takıma.
Urfiden söyleye söyleye dilimde tüh bitti tüh.
Ön libero zaten lazım ayriyeten tabiki. Diarra zorlanması gerekir sonuna kadar

Arbeloa, Mexes, Leiva, Balotelli

takıma çağ atlatır

İlk yarıda ki gibi oynasınlar varsın yenilsinler. Üzüldüğüm tek konu skor. Yoksa şimdi Madrid Chelsea'yi eziyor.

serdara verilen para çok çok fazladır ancak bu kadar eleştiri de haksızlıktır adama 1 ay sakat dediler çıktı oynadı elinden geleni yaptı bana göre...yatmak isterse sakatlığı bahane edip yatardı..ama adam azim etti ve oynadı diye düşünüyorum..kötü düşünmüyorum bu konuda sizler gibi..hızlı birisi olmadığını biliyorduk zaten serdarın ve daha hazır olmadığını gördüm ben..bursada bu kadar kötü değildi ve kaptandı..emin olun bu genç yaşta bursada kimseye boş yere kaptanlık vermezler..beklentiniz jaap stam ise onu bilemem.

Bize lazım olan orta saha Fellaini'dir.

linnes cok cekinyor ikili mücadelerde.
hala bi korku var üstünde sanki.
hareketli oyuncu aslinda okdar pasif durmamasi lazim.
riekerink biraz hirslandarmasi lazim bunu.
la sabri okuyormu ne kimse sag beke gecemiyor.

uğur karaklcukvsvsvs neyse yakında kendini mesih ilan edecek heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt