- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum şenol hoca bile balotelliyi istemiyor o adam bile istemiyorsa bizim almamız canlı bomba olur taraftarla en küçük kıvılcımda gece kulüplerinden toplarız![]()
![]()
Bilmiyorum şenol hoca bile balotelliyi istemiyor o adam bile istemiyorsa bizim almamız canlı bomba olur taraftarla en küçük kıvılcımda gece kulüplerinden toplarız![]()
![]()
Korkak ve fırsatçı sadece.Şenol Güneş ilah mı?
eger chedi bu yıl birilerine itilemezsek seneye para kazanamadan gidecek o yanıda var
hoca bu adamı begeniyormu acaba
Şenol Güneş ilah mı?
Muslera
Denayer-Serdar-Douglas-Carole
Selcuk-Lucas-Sneijder
Sinan-Podolski-Bruma
Sampiyon olur
Serdar Douglas?Muslera
Denayer-Serdar-Douglas-Carole
Selcuk-Lucas-Sneijder
Sinan-Podolski-Bruma
Sampiyon olur
Renktaslar Sivaynstayger sizce bizde is yapar mi ? Mou zaten adami kadro disi birakti 1-2 milyon euroya bize verirde sivaynstayger en kotu yillik 3 milyon ister
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balloteli bitmiş oyuncu değil aslında. Karakteri çok bozuk maalesef. Yola çıkılmaz ona güvenerek vallahi. Adam hayatı ciddiye almıyor ve işine saygısı sıfır. Lay lay lom adamı nasıl kim yola sokacak?Değil tabi ki ama şöyle düşününce oyuncuları adam etme konusunda fatih terimden sonra geliyor yani bitmiş oyuncuları canladırma konusunda ayrıca 5.5 m euro kazanıyormuş gelecekse de kiralık opsiyonlu gelmesi taraftarıyım 2.5 m euro ya gelecekse gelsin diğer türlü işin ucu ve sonu hoş olmazEn son yakın tarihte jo örneği var adamı gece kulüplerinden toplayıp zar zor maça çıkarıyorduk
![]()
![]()
Gercekte cok macini izlemedim ama fifada akiyor masallahCity Watch – @City_Watch
Leroy Sané arrives in Manchester ahead of move to Manchester City. [Sky Deutschland]