Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutla donkun maaşından kurtulunca 2.2 bonservisle kara geçiyoruz aslında.İyi transfer ama as forvetimiz olamaz

Bugünkü macta ikinci yari dagilmamiz normal,futbolcularin tamami yoruldu,oyuna girenlerde mac temposu olmayan futbolcular,mancester okadar oyuncu degistirdi,hepsi kalite

.......................Muslera...................
Arbeloa...Denayer...Hakan.....Carole
.........Lass Diarra......Selçuk.............
Sinan/Poldi.....Sneijder.......Bruma....
.....Basdost/Eren/Bony/Balotelli......

Ümit Karan'ın bir tık altı fırsatçılık dışında bir artısı olmayan eski nesil santrafor.

3. alternatif olan adama 4 Milyon değerinde bonservis vermek, 5 ay önce 2.5 Milyon Euro bayıldığın Donk'u da anlaşmaya dahil etmek tam bir Anadolu çomarı kafası.

Toplasan 15 dakika oynayan poldi ortada yok Almanyanın en çok yorulan adamı bugün takımında ilk 11 de bizim burası çiftlik olmuş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 forvet 2 önlibero 1 sol bek bu sezon icin yeterli, sadece lig ve ziraat da oynayacagiz zaten

Sene sonu da chedjou ve sabri'nin sozlesmeleri bitecegine gore ust duzey stoper ve sag bek alinir

Eren'i alacağina git kruseyi al. Beyni olan bunu yapar. Net forvet değil 2 side zaten. kruse önde top tutar duvar olur en azindan ve daha kalite adam

Son düzenleme:
Hazard futbol u yine ögrenmis gibi

eren bu takımın net santraforu olmaz demek moda heralde anladık kardeşim olmaz aynı şeyi tekrar etmeyin :)

İlk geldiği günden beri hiç güven vermedi Chedjou. İlk sezonun sonunda bireysel hatalarından tam 10 gol yemiştik. Hatta öyle bir video vardı ama gerek burada gerek sosyal medyada hiç eleştirilmedi. Hep kral adam oldu ofansif yönünden.

Fakat birincil görevi olan defansif yönü tam bir Gaziantep zenci topçusu maalesef. Burada daha önce uzun uzun yazdık bir daha aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Yalnız satmak için bu son şansımız ama görüyorum ki öyle bir hamle çok uzak... Yazık oldu yaklaşık 4 sene için adama 16 milyon euro gömdük bu 90'lardan kalma stopere...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'i alacağina git kruseyi al. Beyni olan bunu yapar. Net forvet değil 2 side zaten. kruse önde top tutar duvar olur en azindan ve daha kalite adam
Eren duvar olabilen santrfor değilmiydi daha çok? Kruse da öyle özelik yok sanki diye hatırlıyorum. Arif Erdem gibi birisi işte kruse.
Eren de hakan şükür olur. Kaliteleri tartışılır tabiki. Profil kıyaslaması yaptım sadece

Eren duvar olabilen santrfor değilmiydi daha çok? Kruse da öyle özelik yok sanki diye hatırlıyorum. Arif Erdem gibi birisi işte kruse.
Eren de hakan şükür olur. Kaliteleri tartışılır tabiki. Profil kıyaslaması yaptım sadece

bilmeden konuşuyorlar mağlesef chedjuyu beğenen tiplerde bunlar

Anderlecht Acheampong'u tayland liginden almis adamlarda ne scout var arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt