Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ilerleme var mi Bony ve Leiva da yoksa yatym mi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren duvar olabilen santrfor değilmiydi daha çok? Kruse da öyle özelik yok sanki diye hatırlıyorum. Arif Erdem gibi birisi işte kruse.
Eren de hakan şükür olur. Kaliteleri tartışılır tabiki. Profil kıyaslaması yaptım sadece

PaS alişverişine girer kruse duvar olabiliyor diye gördüm ben bilmiyorum. Sen alman ligini daha iyi izliyorsundur. Eren yavaş bir oyuncu. O da top indirebilir ama kalitesi üst düzey değil bence. Ligde iş yapar ama Son 1 senesi. seneye bedava. Birilerini zengin etmeyelim yine.

yalnız ilk yarıdaki takım güzel moral verdi.avrupanın büyük takımlarıyla oynama ve onları yenme hevesi,arzusu verdi.gaza getirdi.eğer doğru trasnferler yapılırsa gelecekte güzel şeyler bekliyo bizi.

ortasaha ve defans çok önemli ama savunmayı da düşünmeliyiz.

Yenilen gollerin 3unde linnes vurdurmus. Ofansif katkısı da yok yerine semih oynasın daha iyi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inter -Bayern maçı başladı. İlgisi olanlar varsa bilgi vereyim dedim

Arkadaslar ilerleme var mi Bony ve Leiva da yoksa yatym mi ?

Nevzata yönetim bony ve leivaya odaklandık demiş taraflarlar şimdiden heyecanlansın dedi nevzat.Ayrıca niyası işi de olmadı niyası ingilterede kalıyormuş.

Serdar Aziz in saglam ve formda oldugu donemleri de biliyoruz. Bana gore ihtiyacımız olan bir stoper değil, ama aldık. Hele hele 4.5m€ + 3 oyuncu bu kulube ihanettir.
Dursun gecen sene Donk da buyuk bir hata yaptı, akıllanmamış, hala devam ediyor..
Bu takımın en buyuk eksikliği forvet iken bunu göremiyecek kadar kör ve futbol cahilisin.
Ulan Dursun sen çok geri zekalısın.. Senin yuzunden biricik sevgilim takımımdan soguyorum. Allah belanı versin.

Anderlecht 'te ön liberoda Belgiumli bi cocuk vardi neydi adi ya fena değildi

Burada umarım Lescuk dediğiniz adamın önemini 2. yarıda anlamışsınızdır. Dzemali veya başka adam yazanlar hep hayal görüyor şu an daha iyisi yok. Almamızda mümkün değil. O yüzden bazen eleştirirken insaflı olmak lazım.

Şu an bunu okurken bile hadi ordan ne yaptı ki diyenler olacak... Neyse uzun uzun yazmayacağim CV si öküz gibi sağlam Hamit veya İsviçre de ne oynadığı belli olmayan salak saçma bir adamı yerine yazarken 2 kere düşünün artık. Kimse kusura bakmasın hepsini donunda sallar Leşcuk!

Bugün en basitinden 60 dk sahada kalsaydı, o hep kızdığınız götü yaslayıp aldığı faullerden 15 dk yapsaydı 7 dk da 3 Gol yemezdik. İnşallah çok daha iyi olacak tatilden fizik olarak müthiş dönmüş helal olsun.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslan Parçası ‏@ulas_l 4 sa.4 saat önce
@evrengoz @periscopeco bony 2.5 milyon euro karşılığında bir yıllık kiralamış gs kulübü yöneticisi açıkladı

doğrumu bu?

Evet tsk Youri Tielemens idi

bende Chedjou yu begenmemeye basladim, cok kötü basladi sezona, ama Serdar dan da Semih den de iyi

ama net transfer lazim o bölgeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt