- 12 Haziran 2015
- 37.112
- 33.103
- 2.693
Güvenilir miydi Nevzat Dindar mı?
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki nevzat dindar ve evren göz bunlar yönetimin 1.ağzı gibi birşey medyada....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenilir miydi Nevzat Dindar mı?
Aslan Parçası @ulas_l 4 sa.4 saat önce
@evrengoz @periscopeco bony 2.5 milyon euro karşılığında bir yıllık kiralamış gs kulübü yöneticisi açıkladı
doğrumu bu?
bende Chedjou yu begenmemeye basladim, cok kötü basladi sezona, ama Serdar dan da Semih den de iyi
ama net transfer lazim o bölgeye
Bide Denis Praet vardı
Marsilyadan kaç tane as oyuncu aldı Gaziantep bu zamana kadar.İlk geldiği günden beri hiç güven vermedi Chedjou. İlk sezonun sonunda bireysel hatalarından tam 10 gol yemiştik. Hatta öyle bir video vardı ama gerek burada gerek sosyal medyada hiç eleştirilmedi. Hep kral adam oldu ofansif yönünden.
Fakat birincil görevi olan defansif yönü tam bir Gaziantep zenci topçusu maalesef. Burada daha önce uzun uzun yazdık bir daha aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Yalnız satmak için bu son şansımız ama görüyorum ki öyle bir hamle çok uzak... Yazık oldu yaklaşık 4 sene için adama 16 milyon euro gömdük bu 90'lardan kalma stopere...
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilyadan kaç tane as oyuncu aldı Gaziantep bu zamana kadar.
Her stoper lider özellikli 190 boylu kalıplı markajda kademede olacak hali yok stoperlerin de tipleri vardır mesela Chedjou pas dağıtan bi stoper Chedjounun pasları olmasa her baskıda top kaptırıp gol yerdik ki savunma olarak da çok zaafiyeti olan biri değil tartışmasız birinci stoperimiz
Beğenmeyen Semih Serdar oynasın konu kilit.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H.oHalen var.
Tercih meselesi. Kruse ver kaç pas alışverişi için iyi bir oyuncu ama duvar özelliği Pek yok. Zaten daha çok ikinci forvet olarak ve konter futbolunda ciddi kalitesini ortaya çıkartan futbolcu.PaS alişverişine girer kruse duvar olabiliyor diye gördüm ben bilmiyorum. Sen alman ligini daha iyi izliyorsundur. Eren yavaş bir oyuncu. O da top indirebilir ama kalitesi üst düzey değil bence. Ligde iş yapar ama Son 1 senesi. seneye bedava. Birilerini zengin etmeyelim yine.
tielemans. napcan?
Marsilya diye hatırlıyorum Lille falan da olabilir unuttumPSG'den gelmemiş miydi?
sergen ve hakan bony gelmez demeden bu transferin gerçekleşeceğine inanamam bu KADAR NET.
Sonlara doğru yine fikir savrulmasına girmişsin renktaş ama yine de ilk cümleyi beğendim.
Konusu tarih olan bir film önerebilecek var mı ? Şöyle başlangıçlarda 1920 desin mesela o tarz bişey
en azindan yanlis seyleri sonsuza kadar savunmuyorum renkdash
Hakan haric diger stoperlerden iyi olmasina ragmen (Serdar i sakat olmadigini haliyle görürüz belki) yetersiz oldugunu gösterdi, saglam biri lazim
gelmezsergen ve hakan bony gelmez demeden bu transferin gerçekleşeceğine inanamam bu KADAR NET.
Hotel RuandaKonusu tarih olan bir film önerebilecek var mı ? Şöyle başlangıçlarda 1920 desin mesela o tarz bişey