- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Bayern Inter'n ırzına geçiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aptalca bi taktikle oynarsan olacağı bu 6 tane defans var ilk 11 de palacio hala orda umutluk yapıyorBayern 2-0 ınter
Dk. 12
Futbol dersi veriyorlar mancini ve intere
Abarttım zaten dakika ve skordan yola çıkarak derken üç oluyorduİnter çok boşluk veriyor ama futbol dersi olacak kadar güzel bir maç değil henüz daha 15 dk oldu zaten
-Tapatalk-
90 dk izledin mi maçı Şükrü.
Bruma - Wes - Selçuk performansları nasıldı.
Marsilyadan kaç tane as oyuncu aldı Gaziantep bu zamana kadar.
Her stoper lider özellikli 190 boylu kalıplı markajda kademede olacak hali yok stoperlerin de tipleri vardır mesela Chedjou pas dağıtan bi stoper Chedjounun pasları olmasa her baskıda top kaptırıp gol yerdik ki savunma olarak da çok zaafiyeti olan biri değil tartışmasız birinci stoperimiz
Beğenmeyen Semih Serdar oynasın konu kilit.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H.otielemans. napcan?
Nevzat Bony Galatasaray 'a gelmek istiyor ManchesterCityle anlasilmadi diyor.Yoneticiler Bony ve Leivaya odaklandi diyr.Ayrica Bony bence bitti diyor
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar ilerleme var mi Bony ve Leiva da yoksa yatym mi ?
Periscopeda dinledim canli..Twiter sayfasina gir izlenerde konusuyor
Nevzat Bony Galatasaray 'a gelmek istiyor ManchesterCityle anlasilmadi diyor.Yoneticiler Bony ve Leivaya odaklandi diyr.Ayrica Bony bence bitti diyor
Hangi dakika da söylüyor Bony olayini?Periscopeda dinledim canli..Twiter sayfasina gir izle