Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yine dolu yabancı iyi isimler dönuyor sonra alamıyor yönetim çıldırıyoruz. Bence gaza gelmeye gerek yok lig başlayacak forvet yok. Biz o gelecek bu gelecek yönetım bu kadar çapı var işte niasse gelıp transfer kapanacak bence

Bayern Münih 34 dakikada 4 gol attı İnter'e. Münih, Barcelona, Madrid ve Psg uzak dursunlar bizden şampiyonlar liginde.

korkmayın lan bu kadar

Melo'yu geri alalım diyen arkadaşlar onlayn mı

-Tapatalk-

Bu kargalardaki bahtsızlık ile bunlar kesin ölüm grubuna düşerler. 25 ağustosta toplu kuş katliamı olabilir

Kadronun son durumu:

Muslera, ???, ???
???, Linnes
???, Chedjou, Hakan, Serdar
???, Carole
???, Selçuk, Dzemaili, ???, ???
Bruma, Sinan
Sneijder, ???
Podolski, Yasin
???, ???

Çok kötü. Kaç yıldır adam akıllı transferler yok.

+ Lewa, Coman, Costa, Kimmich

:red:
Bu bu bunlar kontrolsüz güç kullanıyorlar resmen :(
Dünya futbol tarihinde en kaliteli kadrosunu kurdular belkide derinlik açısından. Bilmem 30 oyuncuları var ve hepsi elit seviyesinde. Ayıptır arkadaş, hani bize? :(

Kadronun son durumu:

Muslera, ???, ???
???, Linnes
???, Chedjou, Hakan, Serdar
???, Carole
???, Selçuk, Dzemaili, ???, ???
Bruma, Sinan
Sneijder, ???
Podolski, Yasin
???, ???

Çok kötü. Kaç yıldır adam akıllı transferler yok.

11 transfer, 33 soru işareti fakat Chedjou halen kadroda.

Ondan sonra adam akıllı transfer yok diyorsun.

Olmaz tabii.

Uğur Karakullukçu: "Lucas Leiva, Liverpool'da tanıdığımız bir oyuncu. Brezilya Ligi'nde çıkış yaptıktan sonra 20 yaşında Liverpool'a gitti."

Uğur Karakullukçu: "Leiva, o dönem özel yetenek statüsüyle Premier Lig'e getirildi."

Uğur Karakullukçu: "Milli Takım'da yeterince oynayamayan isimler, özel yetenek statüsü olmadan Premier Lig'e getirilemiyor."

Uğur Karakullukçu: "Leiva dönem dönem sakatlıklar geçirmiş olabilir ama sezon genelinde çok iyi ortalamalar tutturmuş bir oyuncu."

Uğur Karakullukçu: "30 maçın altına düştüğü sezon nadirdir. Geçen sezon da çoğunluğu ilk 11 olmak üzere 27 tane Premier Lig maçına çıktı."

Uğur Karakullukçu: "Tabi eskisi kadar atletik olmadığını söyleyebiliriz. Bundan 4-5 yıl önceki Leiva yok belki ama çok tecrübeli +

... top kesmeyi çok iyi bilen, Galatasaray'da olmayan defansif orta sahadaki o boşluğu doldurabilecek kalitede bir oyuncu."
Uğur Karakullukçu: "Pas arası yapma sezgisi var, toplara doğrudan müdahale edebilme becerisi kuvvetli."

Uğur Karakullukçu: "Onu Galatasaray orta sahasında bol bol faul yaparken de göreceğiz. Bu profilde bir oyuncu Galatasaray'da yoktu."

Uğur Karakullukçu: "Bu bölgenin mutlaka doldurulması gerekiyordu. Ben tecrübeli bir oyuncu tercihinin burada yapılmasını anlayabiliyorum."

Uğur Karakullukçu: "Lucas Leiva'yı her zaman için özel kılan noktalardan bir tanesi de DOS olmasına rağmen iyi de bir pasördür."

Uğur Karakullukçu: "Hiçbir zaman top ayağına yakışmayan bir oyuncu olmadı. Hava hakimiyetinde de zaafiyet yaratacağını düşünmüyorum."

Uğur Karakullukçu: "Ben Lucas Leiva'nın genel anlamda Galatasaray adına iyi bir kazanç olduğunu düşünüyorum."

• Uğur Karakullukçu: "Lucas Leiva hız konusunda sıkıntı yaşadığı zaman onu stoperde de değerlendirdi Jürgen Klopp."

Uğur Karakullukçu: "Geçen sezon 6-7 tane stoperde oynadığı maç var Leiva'nın ve o maçlarda da hiç de fena performans sergilemedi."

Uğur Karakullukçu: "Klopp döneminde, ihtiyaçlar çerçevesinde gayet de forma giydi. İyi bir transfer olduğu konusunda hiç şüphem yok benim."

Uğur Karakullukçu: "Leiva gayet başarılı olacaktır. Galatasaray camiasına hayırlı olsun."

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt