Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazık filan değildir gayet iyi transferdir yıllık 4 milyon verdikleri 2 oyuncuları var bu fenevin kjaer skertel nasıl uefa bunlara kitlemedi men cezası inanılır gibi değil persieyi sölemeyi unuttum etti 3 20 milyona yakın 3 oyuncusunun kadrodaki maliyeti heriflerin...
Skrtel asla üstdüzey bir savunmaci değil.Ben o parayı van Persie,Sneijder gibi adamlara veririm Skrtel 'e değil.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha tam belli olmaz tabi zaman gerekir ama sizce takımın fizik durumu nasıl sizce ? gecen yıl rezalettik biliyorsunuz fizik hocası istememişti hamza

Gunaydin. Yine transfer yok bize..

futbolda iki şeyi anlamıyorum ve sıkıcı geliyor bana..birincisi maç sonunda herkesin hakemi konuşup oyunu konuşmaması, ikincisi ise futbolcu transferinde taraftarın muhasebeci edasıyla nasıl bir futbolcu demeden kaç euro demesi..

Skrtel asla üstdüzey bir savunmaci değil.Ben o parayı van Persie,Sneijder gibi adamlara veririm Skrtel 'e değil.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yüzden mi skertel yıllardır 1.Stoperi liverrpoll'un ? İngilterede oynamış avrupa şampiyonasında gayet iyi performans göstermiş. Monaco maçında her topu süpürmüş

Bize serdar azizin maliyeti aşşa yukarı 15 milyon €'dur biz bu kadar para verip defansın kalitesini ne kadar arttırdık skertel burda el kabire filan karsı defans yapıcak messi ye karsı değil.

Bizim lig için yeterlidir hatta fazladır skertel wiel transferleri gayet başarıldır biz almalıydık bu 2 oyuncuyu 0 sıkıntı kalırdı defansta....

Skrtl mi yillardir 1. stoper Fatih? Iyi sallamisin, tebrikler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Lucas leş oğlu leş

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bony bizim lige 2.5milyon euro için gelecek hemde ŞL de yokken. gülsem mi ağlasam mı bilemedim:38573:

Liverpoollu ise koy sepete!

Liverpooldan gozden cikarilip Turkiyeye gelen ve burada kotu performans gosteren futbolculari yazabilir mi bir renktas?

Bir de iyi performans gosterenleri??

Son düzenleme:
Tiempo de Juego
Tiempo de Juego – Verified account ‏@tjcope

ZIDANE: "Jesé está negociando su salida con el PSG"

Bu Lucasi begenenlerin tek kriteri EPL ?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt