- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Yetmiyor mu bunlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öpüp başımıza koyarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmiyor mu bunlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapilacak transferler cok belli bosa konusuyoruz
Eren+Niasse+Lucas
Transferi kapatacaklar bunlardan sonra
Ki Oğuzhan o kdr para etmez.birşey farkettim bizim ligimizdeki en değerli oyuncu oğuzhan ve muslera 14 milyon auro piyasa değeri
PREMİER LEAGUEde en değerli 100. oyuncunun değeri 15 milyon auro
@gokmnozdmr
leiva ve eren yüksek ihtimal bu hafta biter
Leiva ve eren h.o
Muslera
Semih - Chedjou - Serdar - Carole
Lucas Leiva
Selcuk - Sneijder
Podolski - Derdiyok - Bruma
1 sol bek ve 1 önlibero daha alinmali, sag bek icin scout transferi yapilsa guzel olur
Aynı sözler amrabat Tarık için de söylendi de ondan sonuç hüsranBazilarinin yorumlarina bakiyorum da, eren'i leiva'yi begenmeyenler var
Lass ve bony'i almak kolay mi? Adamlar bizim lige niye gelsin? Hadi sampiyonlar liginde oynasak oyunculari ikna etmek icin işin biraz daha kolaylasir ama hedefi olan yildiz oyuncular bizim lige anca 30+ yasindayken gelir o da 3-4m yillik verirsen...
Leiva yillardir premier lig'de oynamis oyuncu ve ustelik 22 kez brezilya milli takiminda forma giymis, her turlu katki saglar, benim tek derdim 1 ay sakat olan oyuncu neden aliniyor... muhtemelen super kupa macinda oynayamayacak... ama fit oldugunda kesinlikle cok iyi bir önlibero
Eren derdiyok konusuna gelince, bazilari pivot diyor, sirti kaleye donuk oynayan, topu tutan oyuncu diyor, butun ozelliklere eren sahip, eren nebiliyim yabanci olsaydi ve bir wolfsburg veya schalke'den gelseydi herkesin agzi sulanirdi, sirf kasimpasa'dan ve yerli oldugu icin elestirenler var, artik su bakiş açinizi degistirin yaw, cok cahilce yorum yapanlar var...
Eren ust duzey olmasada bizim ligde her turlu iş yapar hemde bruma poldi sneijder ile birlikte.
Aykut Kocaman..Türkiye'de defans futbolunu bilen teknik direktör varmı bilmiyorum.
Belki Abdullah Avcı ciddi anlamda bilgili bu konuda.
Taraftar desek görüyoruz genellikle yorumları zaten. Bu arada bu defans bilgi sahibini kendim buldum diyemem tabiki![]()
Öğreten alman alt yapı hocalarım vardı saolsunlar.
Muslera
Semih - Chedjou - Serdar - Carole
Lucas Leiva
Selcuk - Sneijder
Podolski - Derdiyok - Bruma
1 sol bek ve 1 önlibero daha alinmali, sag bek icin scout transferi yapilsa guzel olur
Gökmen Özdemir @gokmnozdmr 11 dk.11 dakika önce
@TemeL_Mhmd leiva ve eren yüksek ihtimal bu hafta biter
O değilde daha hiç kimse Chiriches için teklifte bulunmuş. Buraya gelse ligin en iyi stoperi olur, Kjaerden bile daha iyi
Eren için Şöyle 5 milyon euro versinler. Uefada bize gömsün. Seneye gidemeyelim avrupaya.