Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maliyete gerçekten çok müthiş iş yaptk Leiva'yı almakla.
Avrupanın en iyi kesicilerinden biridir.Nerden duracağını cok iyi bilir.Seri ve dikine kısa pası çok rahat yapar zaten yapamasa Premier Ligde oynayamaz.
M.Topal'dan cok daha iyi bir oyuncu o adam ağır.Lucas seri ve tecrübeli.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Semih - Chedjou - Serdar - Carole
Lucas Leiva
Selcuk - Sneijder
Podolski - Derdiyok - Bruma​

1 sol bek ve 1 önlibero daha alinmali, sag bek icin scout transferi yapilsa guzel olur

1 aydan beri her transfer icin bu hafta biter diyorlar bi b.k oldugu yok bu yönetim transfer falan yapamaz. Biz bu senaryoyu gecen yaz ve ara transfer doneminde gorduk.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezona Eren ile mi başlayacağız ? Yoksa Umut ve Donk 'u gondermek icin mi?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lavezzi gelecek diyen mal burdaymış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Lucas Leiva
Selcuk - Sneijder

1 sol bek ve 1 önlibero daha alinmali, sag bek icin scout transferi yapilsa guzel olur

+1905

sağ bek almadan diğer dediklerini bile yapsalar şampiyonlukta her zaman ki gibi 1. aday oluruz

Nesta Young ‏@El1ngen1er0 18 dk.18 dakika önce
Abel Hernández se fue al Galatasaray, lindo timming para irse a vivir a Turquía

Nesta Young
‏@El1ngen1er0
@MeyusBani
it is what they said on the Uruguayan tv

Son düzenleme:
Eren ve Leiva iyi transfer olur.

Yalnız bu takımın en az 2 forvete ihtiyacı var

Poldi ve Sinan gerçek forvet değiller, Umut ağır yeteneksiz, Berk ağır tecrübesiz.

Bazilarinin yorumlarina bakiyorum da, eren'i leiva'yi begenmeyenler var

Lass ve bony'i almak kolay mi? Adamlar bizim lige niye gelsin? Hadi sampiyonlar liginde oynasak oyunculari ikna etmek icin işin biraz daha kolaylasir ama hedefi olan yildiz oyuncular bizim lige anca 30+ yasindayken gelir o da 3-4m yillik verirsen...

Leiva yillardir premier lig'de oynamis oyuncu ve ustelik 22 kez brezilya milli takiminda forma giymis, her turlu katki saglar, benim tek derdim 1 ay sakat olan oyuncu neden aliniyor... muhtemelen super kupa macinda oynayamayacak... ama fit oldugunda kesinlikle cok iyi bir önlibero

Eren derdiyok konusuna gelince, bazilari pivot diyor, sirti kaleye donuk oynayan, topu tutan oyuncu diyor, butun ozelliklere eren sahip, eren nebiliyim yabanci olsaydi ve bir wolfsburg veya schalke'den gelseydi herkesin agzi sulanirdi, sirf kasimpasa'dan ve yerli oldugu icin elestirenler var, artik su bakiş açinizi degistirin yaw, cok cahilce yorum yapanlar var...

Eren ust duzey olmasada bizim ligde her turlu iş yapar hemde bruma poldi sneijder ile birlikte.
Aynı sözler amrabat Tarık için de söylendi de ondan sonuç hüsran

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de defans futbolunu bilen teknik direktör varmı bilmiyorum.
Belki Abdullah Avcı ciddi anlamda bilgili bu konuda.
Taraftar desek görüyoruz genellikle yorumları zaten. Bu arada bu defans bilgi sahibini kendim buldum diyemem tabiki :)
Öğreten alman alt yapı hocalarım vardı saolsunlar.
Aykut Kocaman..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Lucas Leiva
Selcuk - Sneijder

Bence Selçuk Chedjou Podolskı'yi satıp Josue+Federico Fazıo+Akpa Akpro+'yu almamız lazım
o dediğin scout transferi'de bana göre fransa ikinci ligindeki Hamari Traoré
Muslera
Hamari Traoré- Fazio- Serdar - Carole
Lucas Leiva
Josue- Sneijder
Sinan- Derdiyok - Bruma

Son düzenleme:
O değilde daha hiç kimse Chiriches için teklifte bulunmuş. Buraya gelse ligin en iyi stoperi olur, Kjaerden bile daha iyi

Eren için Şöyle 5 milyon euro versinler. Uefada bize gömsün. Seneye gidemeyelim avrupaya.

Kasımpaşa eğer 2-3 hamle yapmazsa bu sezon küme düşerler eldeki kadro yetersiz durumda eren içinde donk + umut + az miktar paraya mecbur tamam diyecekler demezlerse seneye küme düşecekler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt