Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Lan bu ülke'de Besiktas ilginc sekilde 40 seneye bir sampiyon olmasina ragmen pompalaniyor, te allahim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bu ülke'de Besiktas ilginc sekilde 40 seneye bir sampiyon olmasina ragmen pompalaniyor, te allahim.
Adamlar Galatasaray hakkinda konuşurken bile Beşiktaş hakkında konuşuyorlar
22 sene profesyonel top oynadım arkadaşlar sorularınız olursa bana danışabilirsiniz.![]()
Zekasız bir nigga stoper bozması, engin kaptan.ched hakkında ne düşünüyorsun kardeşim merak ettim?
Sırasıyla Bulancaqspor alt yapı, Sütlücespor, çanakkale geyiklispor ve leverkusen II de bir müdded görev aldım rengdash.
Beşiktaş'in büyüklüğünü hissetmişsindir umarim. Türkiye'nin gururu
Reelde açığa çıkmamak için ismimi vermiyorum şimdilik ama bana güvenebilirsiniz.Anladığım kadarıyla tecrübelisiniz.
Bundan sonra futbolla ilgili yorumlarınızı daha dikkatli takip edeceğim.
Reelde açığa çıkmamak için ismimi vermiyorum şimdilik ama bana güvenebilirsiniz.
Zekasız bir nigga stoper bozması, engin kaptan.
2 dk dinleyeyim dedim Erman Selcuk ve digerleri topu Sneijder'e getirecek diyor, cok para aliyorlar ama onlar yüzünden Sneijder defansta kaliyor diyor.
Vay Erman
Ben niaseyi, eren yerine tercih ederdim. Eren ligde 7-8 golü geçemez aradığımız adam değil. Gelince görürüz.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedek forvet olarak 7-8 gol gene iyiAs forvet 25-30 arası atarsa iş tamamdır
ley: