Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cot_yDEXgAAJHC-.jpg:large

Bakın porto carole alsa inanın bana 10 15 m euroya okuturdu.

İyi ki Telles i aldı.

Carole fizik olarak oturmuş bir oyuncu. Oyun anlayışı olarak nerede ne yapması gerektiğini biliyor çok olgun oynuyor ve ayağına hakım.

Geçen sene adamın 9 asistini yiyen umut bulut vardı forvette ondan dolayı istatistikleri de etkilendi

telles her türlü carole dan iyidir zaten iyi olmasa porto almazdı.

Telles ya da Carole kim daha iyi onun tartışmasını yapmayacağım her ikisinin de birbirinden üstün özellikleri var. İyi olmazsa porto almazdı lafına takıldım Abdül Ba da Porto'da oynuyordu şimdi Alanya'da Josue kiralık geldi Bursa'ya ardından Braga'ya gitti şimdi yine kulüp arıyor. Asyalı bi futbolcu vardı onu da Trabzon kiraladı. Sinan Bolat'da Porto'da oynuyor bunun gibi bir çok örnek var demek istediğim Porto'nun aldığı her futbolcu yıldız olup 30-40 milyon eurolara satılmıyor.

Bony,Leiva filan zerre heyecanlandırmıyor. Futboldan soğuttu şerefsizler.

Carole fazla abartılıyor daha dün manunun sağ beki içinden geçti 3 asist yaptı:) ama yinede umarım siz haklı çıkarsınız.Benim düşüncen telles portoda çoşar yaşıda genç porto tellesi 30 milyona satar bizde avcumuzu yalarız satılması hata.

Bony değil de bize eto o lazım.

Haydi dursun başkan forlan eto o ikilisi bizi coşturur

Carole'nin dün adam kaçırdığını görmedim. Yoksa benmi yanlış gördüm.? Valencia üç orta açtı üçü de gol oldu ki bizim defanstaki zırtapozların suçu. İçinden geçti filanda hikaye.

Carole fazla abartılıyor daha dün manunun sağ beki içinden geçti 3 asist yaptı:) ama yinede umarım siz haklı çıkarsınız.Benim düşüncen telles portoda çoşar yaşıda genç porto tellesi 30 milyona satar bizde avcumuzu yalarız satılması hata.

Stoperler adam paylaşmasın.

Kaleci topa elini bile uzatmasın.

Her açılan orta gol olsun.

Ondan sonra bek suçlu...

Dünya üzerinde hiç orta açtırmayan bek var mı acaba?

Öyle içinden geçtiği bir pozisyon falan da olmadı bu arada.

2'ye 1 verkaça giriyorsan hangisini tutacak Carole?

1. golde zaten gitmiş stoperlerin yanında ceza sahasına gömülmüş takım, karşılayan adam Bruma.

Gollerde savunma + kaleci beşlisi arasında en az hatalı Carole.

Son düzenleme:
Carole'nin dün adam kaçırdığını görmedim. Yoksa benmi yanlış gördüm.? Valencia üç orta açtı üçü de gol oldu ki bizim defanstaki zırtapozların suçu. İçinden geçti filanda hikaye.

Carole bence tellese göre çok daha iyi bir oyuncu iki oyuncuyu başka biri izlese isimleri bilmeden kesinlikle carole brezilyalı der çünkü bazı yerlerde öyle çalımlar atarak adam eksiltiyor ki hepimizi heyecanlandırıyor ama carole a çok kızdığım bir nokta var içerideki stoperleri biliyor adam orta açacağı zaman ileriye değil geriye doğru kaçıyor :oley:

İçerde o stoperler varken kendini merminin önüne atması gerekiyor :D :D

Ben Tellesi severdim hatta kalmasini cok istiyordum cünkü bu dangalaklar gidip yerine berbat bir herif alacaklar ya da Olcana kalacagiz diye.

Carole Telles ikilisi bizi kafadan 6-7 sene tasirdi sol bekte, cok cabuk unutuyorsunuz yillarca cektigimiz sol bek yoklugunu.

Ama buna ragmen Carole Telles'e göre cok daha derli toplu bir futbolcu. Adamin sana ne verebilecegini biliyorsun mesela, yani bu adamin özellikleri belli. Vasat gibi gözükebilir, göze batmayan bir oyun stili oldugu icin ama futbolda sadece topun oldugu alani izlemeyenler görebilir bu adamin yer tutmasi alan kapatmasi falan cok iyi. Topsuz alanda bizim kadar berbat bir takim yoktur herhalde. Bunu becerebilen neredeyse hic bir adam yok takimda, sahada parsellenme isini iyi yapiyor.

Buna ilaveten fiziksel olarak da ayagi yere agir basiyor. Serdar Aziz'e 4,5 Milyon ödedik mesela. O kadar iddialiyim bu konuda Carole'u stopere koysak en az Serdar kadar oynar bence cünkü bu adamin "kisa" boyuna ragmen cok iyi bir hava topu zamanlamasi var mesela ve adamin seri hamleleri var. Semih den falan daha efektif olur stoperde Carole.

Telles elimizde olsaydi stoper sikintisi cekildigi maclarda Carole ilaveten stoper alternatifi olarak düsünülebilirdi sakatli/ceza durumlarinda.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt