Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın renktaşlar
Hürriyet'in haberine göre Eren için Donk + Umut + 2,5m verecekmişiz.
Eren'de 1,9m alacakmış.

Eren kesin yerli statüsünde mi arkadaşlar ? E adam İsviçre milli değil mi ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu arkadaş anlamakta zorluk çekiyorum inanın ,Transfer sezonu başlarken herkes Eren diyordu,bazıları biz alamayız fenere, bjk ye gider diye hayıflanıyordu şimdi alma ihtimali var adam çöp oldu hayır eren gelmiş gelmemiş değil olay ben de kruse,bony,adriano isterimde şaşkınım çok

Bir diğer konu bizde oynarken ve alındığında itin bir tarafına sokup çıkardığınız bilal,sercan ve furkan değerli olmuş vay arkadas

Eren 2,5 ve umutla.donk maaşının tamamına alınırsa son derece karlı bir iş olur ama o zaman da emin olun burada tek ah umut vah donk.diyenler olacaktır

Sadece eleştiri olsun diye altı dolu olmayan bir.sürü gereksiz mesaj var burada

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'in yıllığı ve verilecek bonservis toplamı takasta verilecek oyuncuların yıllık toplamlarını geçmeyecekse iyi transfer olur donk ve umut 3,5 civarı yıllık kazanıyor, Eren 2 alacaksa 1,5 bonservise bu iş bitmeli, olcan ve Tarık'ı da vereceksek 4 oyuncu + 4 bile verilebilir, eldeki çöpleri ancak böyle kitleriz

Eren kesin yerli statüsünde mi arkadaşlar ? E adam İsviçre milli değil mi ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslen kürt bir arkadaşımız ama kürt milli takımını secmemis o yüzden yabancı statüsünde

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Vay be sistoya burada 15 milyon e lar konuşuluyordu 6 milyon e celta vigo da , şu fenerin aldığı alman çoçugu bedava alsak, serdara ödeyeceğimiz paradan +2 milyon e cuk ödeseydik sisto bizdeydi.

gunaydin_mesajlari_24_ocak_pazar_gunu_sevdiklerine_bu_sabah_bir_gunaydin_de_2016_aktif_haber_h6567.jpg

Eren'den girecek olan kazık çok fena olacak. 4 milyon + 2 topçu diyorum ben. Ardından girecek olan maaş içinde 2.2 diyorum. At fava bekle...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isin urkutucu tarafi bu dedigin rakamlar en iyi ihtimal filan. cok daha kotuye gidebilir.

acayip tirsiyorum bu eren transferinden. kasimpasa bildigin nefes aldirmayacak bizim capsizlara.

Eren gelsin sorun değil ama Eren'i aldığımız takdirde Umut, Donk ve Tarık'ı onlar alsın. Böylece 3 çöp verip, 1 çöp almış oluruz. Eren'de vasıfsız bir futbolcu ama en azından 3 çöpten kurtuluyoruz yapacak bir şey yok. Bu 3 adamın maaşı bize büyük yük çünkü. Boşverin bonservisi filan. Eren'e de 1.5 milyon'dan fazla vermezsek iyi iş yapmış olurlar. Zaten Eren, Podolski'yi filan kesemeyeceği için, Bruma Sinan Sneijder Podolski birlikte oynar, iyi de olur.

Bizim asıl problemimiz Serdar, Selçuk ve Linnes gözüküyor şuan da. Bize çok iyi bir stoper, iki veya üç tane orta saha oyuncusu lazım. Biz gol atma sıkıntısı çekmeyiz ama bu orta saha ve defans ile çok gol yeriz o kesin.

Niasse ile eren ise sorun yok, sadece niasse ise yine sorun yok, ama sadece eren ise orada dur. Bu adam yetmez eren çok şık goller atan biri ama istikrari yok hiç bir klüpten bir senede 15 i geçkin gol sayısına ulaşamadı. Sadece eren şu kadroya ihanet olur.

Niasse ile eren ise sorun yok, sadece niasse ise yine sorun yok, ama sadece eren ise orada dur. Bu adam yetmez eren çok şık goller atan biri ama istikrari yok hiç bir klüpten bir senede 15 i geçkin gol sayısına ulaşamadı. Sadece eren şu kadroya ihanet olur.

Niasse her sezonu 30+ golle tamamlamış kariyerinde zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt