Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
Yalnız yeni yabancı kuralıyla tolga yerli sayılmıyor diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Ciğerci, Emre Can tipinde bir arkadaşa benziyor. Ama 24'üne kadar gelip de hiç piyasa yapamamış. Demek ki ciddi defoları var.
Ne gerek var tolga ya felan, 18 yaşında 1 2 milyon e luk birini al dursun cl ye yok birşey yok zaten ya da çıkar birhani oynasın tecrube kazansın.. Gereksiz yere para harcamayı çok seviyoruz.Belki patlarsa diye alıyoruz ama hep de elimizde patlıyor, serkan çalık var barış vardı şimdiki hatırladıklarım.
net olarak haklısın bu kadar nefretlik olmaz boş yere ligtv aldık bide riekerinki kaçırırlarsa o yönetimi tefe tutarımBu kadar gerizekalı bir yönetim olurmu Lan ! Allah belanızı versin ne sponsor ne çatı halloldu 60 tane gol yemiş takıma 2 tane adam alamadılar çapınıza sıçayım yeter ulan! Çık adam gibi paf takımdan adam alıcaz çaremiz bu de bu taraftar yine takımı destekler oda yok koskoca kulubü ne hale getirdiler iki koyunu güdemeyecek adamlar koca kulübü yönetiyor 35 yaşıma geldim ilk kez bu kadar soğudum bu takımdan Emeği geçen herkesin Allah belasını versin..
Bence devamlılık sorunu var bir maç iyiyken sonraki maç yokları oynuyordur.
Tam bir ya tutarsa transferi. Ucuza gelirse denemeye değer
yine mi fosLeiva kronik sakat değilTolga Ciğerci
Lucas Leiva
Serdar Aziz
Eren Derdiyok
bu 4 oyuncudaki ortak özelliği gören ?
erene karşı değilim ama bizi kandırmaları bir değil iki değil luiz adriano bas dost bony gibi isimler ortaya atıp heyecanlandırıyolar sonra erenle anlaştık yok yaaa
Leiva kronik sakat değil
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar cidden bize sag bek lazım sabriyle linnesle gecmez koca sezon ayriyetten iyide bir stoperde lazım nasıl olucak
Tolga Türk statüsünde galibaYalnız yeni yabancı kuralıyla tolga yerli sayılmıyor diye biliyorum
Olur mu serdar azizi aldık stopere daha ne olsun ??![]()
Linnes sabriden beter çıktı.
eboue tutmuştu o da olmadı sonra.
yıllardır sağ bek bulamadık şu takıma!!
Bence Leiva'ya kronik sakat diyenler kronik sakat.