Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyin kafasini yasiyorsunuz yahu Eren ve Lucas ile kapatiyoruz beyler

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bruma: "Mourinho mactan sonra yanima gelip performansima hayran kaldigi ve kendisi beni izledigini belirtti"

Ne Kadar Dogru bilmiyorum ama böyle bir konusma geciyor. Seneye Manu bize 40 Milyon verirmi lan

Bruma: "Mourinho mactan sonra yanima gelip performansima hayran kaldigi ve kendisi beni izledigini belirtti"

Ne Kadar Dogru bilmiyorum ama böyle bir konusma geciyor. Seneye Manu bize 40 Milyon verirmi lan

manu bizim takımın hepsine 40 milyon vermez. Brumayı bizim satacağımız maksimum rakam 17-18 milyon eurodur.

sizin alacaginiz forvete koskosca sezon 2 sinif bi forvet ile oynariz artik.

Ne diyorsunuz olm siz ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*Hamari Traoré=Linnes'le olmayacak kendisi carolenin sağ bekte bir tık daha hızlı versiyonu
*Eren=umut,donk,olcan,endoğan,tarık,linnes artık kimi isterlerse birsürü çöp verip alalım ama para vermeye karşıyım
*Leiva=Artık gına geldi söylemekten inşallah almışızdır Leiva'yı
*Akpro=Yedekte dursun hem sağ bek hem stoper hem önlibero hem stoper'i yedekler.fransanın en çok top kapan oyuncusu sahada savaşan yeni bir melo'muz olur
*Josue=Bonservisi çok fazla değildir bizdede oynamak istiyor zaten 4-3-3 için sağ içte oynaması gerek oyuncu selçuk değil Josue'dir
*FORVET=Bony olmayacak kandırmayalım kendimizi en başta EPL takımları istiyor.Yerine Konstantinos Mitroglou tarzı bitiriciliği iyi biraz daha uygun birisini bulmalıyız
Bana sorarsanız hazır Poldi piyasası varken satılmalı 10 milyon a filan onun parasına iyi bir forvet almalıyız.Yoksa Sinan kesilecek o oynarsa.3 milyonda bizim yönetim koysa işte çok iyi bir forvet alınır 13 milyon a

Sinan ve Bruma için 50m avro alabileceğimizi mi zannediyorsunuz? Fazla içmeyin gardaş

Yıllık 1.5 milyon euro verip Isla'yı rahatlıkla alabiliriz.28 yasinda orta sahanin her yerinde oynayabilen arti sag bek oynayabilen muthis bir joker

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun ereni isteme sebebi bell, umut ve donkun maaş yükünden kurtulmak mantıklıda ama niasse de mutlak kiralanmalı.

Selçuk ile Josue denen bebeyi bir tutuyorlar. Ulan Allah'tan korkun gözünüz kanar... Hem de sağ iç oynasin diyor. Sonra Sneijder'de sol iç oynasın. Bruma poldi ve forvet zaten geri koşmaz ulan sonra diyeceksiniz stoper ve ön libero yok. Bu sistemin önüne Messi'yi Ronaldo'yu koy belki 10 gol atarlar ama 11 yerler. Harcarkar seni Koçeroo. Bu nasıl sistem :D

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]2003 senesinin yazında, sezon öncesinde, Lis-bon"da, Alvalade XXI stadında, Sporting"in Manchester United"ı 3-1 yendiği hazırlık maçında kesişiyor yolları Sir Alex Ferguson ile. O maçta, mükemmel oynuyor Ronaldo, ve kendisini izleyen Manchester United teknik heyetini hayran bırakıyor. Hatta, o maçta Manchester United formasını giyen futbolcular bile baskı yapıyor Alex Fergu-son"a, bu transfere ön ayak olması adına.

Bizim bebeyede baskı yapsalarda 40 falan çaksak :D[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt