Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lucas hafta içi burdaymış.transferi kapatmışız.podolski kullanılacakmış forvette.berk yedekleyecekmiş onu.dursun özbek açıklama yapmış GScimbom foruma.

Bu kpaşa kendini ne sanıyor bir uyanık bunlarmı ki eren için 6 milypn istiyorlar. Şimdi bunlara inat erenle gelecek sene için söz kesip, ocaktada imza attıracaksın ki kudursunlar. Ama nerde öyle başkan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wolfsburg dost icin 8m istiyor
Kasimpasa eren icin takassiz 6m istiyor

Rakamlara bak anasini satiyim

Bittik biz renktaş

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bunlar hem dayağı hem küfürü sonuna kadar hakediyor ama elden birsey gelmiyor.

dünya üzerinde alabilecegimiz 1 tane santrafor yok, 3 aydır süper ligden eren-rodellega ile ilgileniyoruz ama adamların yönetimleri resmen tsk gecer gibi acıklamalar yayınlıyor.

bu kadar çaresiz ve kücük duruma düstügümüz bir dönem hatırlamıyorum. şu an yerin dibindeyiz.

koskoca Gs 2 yıldır 1 st alamıyor. sinirlerim bitti bitecek.

Bu kpaşa kendini ne sanıyor bir uyanık bunlarmı ki eren için 6 milypn istiyorlar. Şimdi bunlara inat erenle gelecek sene için söz kesip, ocaktada imza attıracaksın ki kudursunlar. Ama nerde öyle başkan

Ya bırak Allah'ını seversen gider 5 milyon artı umut Donk ve Sinan'ı verir ki sonra bak 6 milyon vermedim aferin bana der süper zeka Başkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Bastian diyenler neyin kafasındalar bilmiyorum da Valencia çok iyi transfer olurdu. Sürekli 2 orta saha 2 forvet diyoruz ama kanatlarımız da iyi sayılmaz. Valencia'yı ister bek oynat ister ileride oynat her türlü katkı alırsın.

bunlar hem dayağı hem küfürü sonuna kadar hakediyor ama elden birsey gelmiyor.

dünya üzerinde alabilecegimiz 1 tane santrafor yok, 3 aydır süper ligden eren-rodellega ile ilgileniyoruz ama adamların yönetimleri resmen tsk gecer gibi acıklamalar yayınlıyor.

bu kadar çaresiz ve kücük duruma düstügümüz bir dönem hatırlamıyorum. şu an yerin dibindeyiz.

koskoca Gs 2 yıldır 1 st alamıyor. sinirlerim bitti bitecek.

Gerçekten ya bu takım neden 3 yıldır forvet alamıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

cok ii yapıyorlar. dünya üzerinde st mi yok. neden her sene anadolu takımlarının bir tarafını kaldırıyoz?

Eren'e ve Tolga'ya kötü topçu diyen izlememiştir ezbere konuşuyordur.İkisininde sözleşmesinin son senesi ucuza almak için bunlara yöneliyoruz heralde.Erenin sadece bu seneki gollerine baksan umutla karşılaştırmaya utanırsın.

dünden beri kendimi yırtmamdaki eren muhabbetinin nedeni budur.
Anadolu takımları yağlı bir kazık bırakıyorlar ortaya.....Kim atlarsa ona kalıyor mehmet topuz serdar aziz tarık çamdal donk şimdide eren....

İyi bir yedek olur doğru 1.forveti olmamalı takımın elimizde forvet yok haklısınız fakatt...

dünden beri diyorumki kasımpaşa 7 milyon yada 5-7 arası bir şey ister aha başkanları çıktı 6milyon€ dedi şimdi bizim yönetim süper olduğu için bu parayı verme ihtimalleri var.
Eren maximum 2.5 milyon eder fakat sen serdar aziz denen adama 4.5m€ peşin üstüne 3 oyuncu veriyorsan kusura bakma erende 6m€ der adamlar...

kısacası ABV dursun

ulan ünal aysalın ahı böyle çıkıyor işte.
Drogbadan sneijderden muslera eboue'den geldiğimiz nokta tolga ciğercimi eren derdiyokmu???

1 kuruş harcamadım bu sene harcamayacağımda....

ulan ünal aysalın ahı böyle çıkıyor işte.
Drogbadan sneijderden muslera eboue'den geldiğimiz nokta tolga ciğercimi eren derdiyokmu???

1 kuruş harcamadım bu sene harcamayacağımda....

Aysal'in ahı boyle cikiyor mu?

Ontivero salih dursun hajrovic oguzhan kayar umut gundogan burdisso veysel sari

Iyi yaptigi transferi soyluyorsunda, nereden bakarsan aysal doneminde yapilan transferlerin yarisi sokaga atilan para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt