Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yeri değil ama buraya yazmak istedim.. Donanımhaber başta olmak üzere birçok yerde Manu maçından sonra Carole'ü karalama kampanyası başlatılmış resmen.. Maçın geniş özetini izledim Allah aşkına önündeki libero yanındaki stoper çöpse adam ne yapsın.. Karşısında da yılların valenciası var..Ben de sandım valencia bunu 10 kere yatırdı kaldırdı .. Adam ne yapsın Manu full bizim soldan gelmiş tabiki ceza sahasına ortalar yapılacak içerideki geri zekalılar ve donk-hamit çöplerinin cezasını bu çocuğa kesmeyelim.. sağduyulu davranın carole iyi bir oyuncu
carole u eleştirmek için önce maliyetine bakılacak çocuk karın tokluğuna oynuyor bizdeki evlatlarla kıyaslandığında !! bizim taraftarda artık bir tuhaf oldu yönetim evlatkolik olunca taraftarda da bir yabancı antipatikliği başladı abuk sabuk yorumlar yapılıyor carole eleştirilecek en son oyuncu !! takımdaki stoperlerin top geldiğinde su balesi yaptığı ortamda hemde !!

Kendinizi beklentiye sokmayın demiştim arkadaşlar. Kimse ama kimse gelmeyecek diyorum size.

Mevcut kadro ile çabalayacagız işte. Olcan ve Umutta takımda kalır. bi tarık gider.
geri mi döndün bence alıcaz adam eren ve leiva abartma istersen yakarlar gezegenni

Denayer'i kiralayıp sağ bekte oynatsak süper olur.Sabri de oynasa Linnes de oynasa orası folloş olacak bu sene

Eren yedek Santrafor olarak gelirse
-> Muazzam

Eren ilk11 için alıyorlar ise:
-> Vasat. Daha Kaliteli eleman lazım.

Son düzenleme:
Diarra & José Angulo paketi yapsinlar baska birsey istemiyorum artik.

Çok Değil 3-5 ay önce Eren Fenerbahçe de haberleri geçince nasıl kaçırdık tüh ya diyenler şimdi Eren'e çöp muamelesi yapıyor Umutla kıyaslıyor. Eren'i Umutla kıyaslamak neyin kafası :D

Hava toplarının hepsini toplar, hızı gayet iyi, güçlü, şutları çok iyi, son vuruşları iyi daha ne istiyorsunuz.
Başkan Dursun Bunu Unutmayın
Hocam seninkine benzer birşey yazmıştım ben de bu sabah,ama değil 6 milyon 3 milyon bile fazla en.kötü santrafor almayalım sağlam bir defansif orta saha ve stoper alalım poldi,sinan santrfor olacak deseler ben razıyım bu dursun beceriksizi ile

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manu Maç sonrası sağ bek transferi ihtimali oluşmuş. Riekerink ve Yönetim Linnes den memnun değiller.

Aslında İlla Türkiye den alacaksak Umar Aminu en iyisi yaşı da genç ama şimdi ona da 10 milyon ister Gökçek

Elazigdaki Hamidou Traore bizde is yapmazmi? Etse etse ne kadar eder?

Aslında İlla Türkiye den alacaksak Umar Aminu en iyisi yaşı da genç ama şimdi ona da 10 milyon ister Gökçek

Henüz 21 yaşındaymış ya ciddiden bu. Benimde beğendiğim bir oyuncu.
Alalım

Son düzenleme:
Henüz 21 yaşındaymış ya ciddiden bu. Benim beğendiğim bir oyuncu.
Alalım
Vermezler ama, Avrupa da oynuyoruz derler ancak sonraki satıştan pay verirsek olabilir zira biz de daha çok gündemde olacaktır

Umar Aminu en az 35 yasindadır?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vermezler ama, Avrupa da oynuyoruz derler ancak sonraki satıştan pay verirsek olabilir zira biz de daha çok gündemde olacaktır

Bu biraz daha geliştirir ise kendisini avrupa'dan transfer ederler bunu zaten. Tempolu çok kolay adam eksilten ve dikine giden oyuncu ve henüz 21 yaşında

Umut kalacağına eren 1 nci forvet olmasını tercih ederim 1 sezon boyunca kafayı yemektense eren'le başlamak bile daha iyidir bizde boş kaleye atabilen adam geçen sene 10+ gol atardı :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt