- 26 Eylül 2012
- 122.920
- 73.845
- 5.068
milli maçta izledim. kendi takımında zaten yedek.
Merak ettim hangi milli macta izledin ? Cünkü en son 2011 de milli maca cikmisti, yani 19 yasindayken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milli maçta izledim. kendi takımında zaten yedek.
Nedir bu ayrimcilik ve irkcilikUmar Aminu en az 35 yasindadır������
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elazigdaki Hamidou Traore bizde is yapmazmi? Etse etse ne kadar eder?
O eleman iyi bir alternatif olur.
bir ara ismi yazılmıştı. 1,5 falan teklif edilmişti sözde ama rakam çok yüksek.
Bunun ırkçılıkla alakası nedir acaba ? Robben,Van Persie 40 yasinda diyince irkcilik olmuyor da Aminu mu ırkcilik oluyor ?Nedir bu ayrimcilik ve irkcilik
arda burda mı
Badou ve Umar Aminu Türkiye de alınabilecek iki oyuncu.
onu özlediğimi iletir misin
Oyle ama o iki mevkide bizde layıkıyla dolu durumda ihtiyacimiz olmayan mevkilerBadou ve Umar Aminu Türkiye de alınabilecek iki oyuncu.
Forum yönetimi fake hesap oldugunu ispatlamis mi
zenmateyı kapalı unutup girdi foruma heralde emrahta o an ensesinden kıskıvrak yakalamış olmalı
1- Eren ile Fenev ismi anıldığında göklere çıkarılan adam şimdi çöp deniyor.
2-Anlaşılan Kasımpaşa'ya teklif götürmüşüz adamlar Galatasaray'ın tapusunu istemiş sie'yi çekmişiz kapatalım artık bu mevzuyu. Eren konusu bizim için kapanmış. Büyük ihtimal Niasse ile anlaşılır. Lucas ile ikisi Cumaya kadar biter.
Yav kendini akıllı zannediyor.Fake hesaplarının hepsini biliyoruz biz müsade ediyoruz diye yakalamıyoruz sanıyoryine bir fake hesap denemiş beyimiz artık kapının önüne koydum.
-Tapatalk-
Süper kupa maçına 12 gün kaldı ve hala forvet oyuncumuz yok şu şartlar altında biz süper kupa maçına erenle çıkarsak beşiktaş defansı yararız hali hazırda türkiyeye alışmış ve türkiye şartlarında başarılı bir futbolcu
Diğer yönden bakarsak eren gelirse diğer transferler de elimizi güçlendirir yani alacağımız forvet oyuncusunun keyfini tribini ve onun istediği şartları da beklemeyiz onun erenin yanına gelecek bir ana forvetle türkiye liginin tozu dumanı kalmaz![]()