Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu önemli oyuncularla ilgileniyorz diyordu birde:asd22:

Eren ve lucas ıyı transferler takımı toparlayacaklarından emınım tabıkı hala eksık bolgelerımız var; orta saha, solbek, hatta sagbek fakat sadece lıg de oynayacagımızı dusunursek ve malı krıterde ensemızdeyken bu transfer donemını bır orta saha alarak kapata bılırız forvet ıcın podosky ve sınanın da oynaya bıldıgı bır ortamda a plus bır santrofor bu lıg ıcın luks olur. bu sene bıraz dınlenmelı paraları carcur etmeden bıraz ayagını yorganına gore uzatmalı....

denayer-4545.jpg

Dön

linnesi hemen yemeyin.brumanın ürkek halleri var onda da.

Linnes'ten bir cacık olmayacak, Sabri'ye muhtac yarabbi bizleri. Tez vakit bir sağ bek isteriz.

Umut'u tapusuyla beleşe verseler bile çok iyi iş derim.

Hertha icin calisiyorum. Tolga bildigin Mehmet Topal ,genc, ********************* ********************* sakatlanan versiyonu. Fena transfer olmaz ilk 14 icin, Lucas ve Selcukun yerine oynar.
Alakasi yok ama burnu biraz havada, ben sevmem Tolgayi.

Eren derdiyok transferi alp Yalman yapmıştır galiba. Hakan şükürü görmüştür onda.

Hertha icin calisiyorum. Tolga bildigin Mehmet Topal ,genc, ********************* ********************* sakatlanan versiyonu. Fena transfer olmaz ilk 14 icin, Lucas ve Selcukun yerine oynar.
Alakasi yok ama burnu biraz havada, ben sevmem Tolgayi.

Herta için nasıl calısıyorsun renktas? Açar mısın biraz?

bence Jose de kadar olmasada Linnes e fazla yükleniyor taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt