Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet iyi tanıyorum M.Kemal Atatürk'ün manevi kızı ve 80 bin insanı havadan bombalayan birisi işte...

bu 80 bin kişiyi bombayalan SABİHA GÖKÇEN??? miymiş

Çomarlık böyle bir şey...... Ne güzel kafaya haiz olan var yarabbi niye benim kafam bu kadar iyi değil takke takmak mı lazım acaba ???

Lucas Leiva Premer Ligte 224 macta 1 gol atmis. Bir ortasahoyuncus on liberoda olsa da senede en az 3 gol atmali diye dusunuyoum

----------------Muslera------------

---Denayer------Serdar-------Carole

-----------Leiva------------Diarra-----

Podolski------Sneijder---------Bruma--

---------Kruse----------Eren-----------

İçime sinmedi pek.

Eren Forvette Sinani kesemez bence. Sinan daha gole yatkin bir oyuncu Erenden. Bir yedek transferi daha geldi.

Haydi diyelim ki Eren+Leiva geldi

Büyük ihtimalle Dzemaili'nin yerine bir orta-saha alacaklar İnşallah Josue olur o 4-3-3 de selçuktan bile iyi iş yapar

Peki Podolskı amerika veya çin e 10 milyon a filan satılıp bir santrafor alınmaz mı 10 13 milyon arasına 1.Forvet olarak eren yetersiz çünki

Bilic bjk fakirliğinden sonra bir an west ham gelince transfer manyağı oldu. Aynı anda elindeki 2 kanat oyuncusunu rağmen 4 tane daha kanat alıyor falan :D Adam bildiğin sosyalisti şimdi para var huzur var modunda...

bjk adama ideolojisini bile sorgulatır

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit by hacı. ...
Bölücüler ile muhabbet etmemek gerekir.

Son düzenleme:
----------------Muslera------------

---Denayer------Serdar-------Carole

-----------Leiva------------Diarra-----

Podolski------Sneijder---------Bruma--

---------Kruse----------Eren-----------

İçime sinmedi pek.

Defans üçlüsü Chedjou Denayer Serdar olursa belki olur Carole stoper oynayamaz herhalde

Kruse yerine böyle hareketli Niasse Doumbia tarzı bir adam gelse çok daha iyi olur

Bizim takım 3-5-2 oynayamaz mı?
Sanki Eren-Kruse ikilisi gayet iyi olur gibi.

Kruse'nin geleceğini sanmıyorum o nedenle Kruse yerine orada Poldi de oynayabilir. Bu durumda 3-5-2'yi ancak şöyle oynayabiliriz:

Muslera
Chedjou Serdar Hakan
Linnes Leiva Selçuk Carole
Sneijder
Eren Podolski

Şimdi şahsen 3-5-2 benim en sevdiğim ve futbol için en doğru bulduğum bir diziliştir ama oynanması da bir o kadar zordur. Bu dizilişle oynamak için en önemli iki bölge kanatlar. Çünkü bu sistemde en fazla yük bu iki oyuncuya düşüyor. Eğer elinde kaliteli iki kanat/bekin varsa denenir.

Dediğim gibi 3-5-2 benim en sevdiğim diziliştir ama şöyle bir gerçek de var ki bizim elimizde Bruma ve Sinan diye iki oyuncumuz daha var. Bu oyuncular bizim için çok önemli olduğundan ve kendilerini 3-5-2'nin kanatlarına koyamayacağımız için 4-2-3-1 oynamalıyız. Ha bi de Eren-Kruse demişsin ki bu durumda Podolski de dışarıda kalır. Dediğinin olması imkansız yani.

Defans üçlüsü Chedjou Denayer Serdar olursa belki olur Carole stoper oynayamaz herhalde

Kruse yerine böyle hareketli Niasse Doumbia tarzı bir adam gelse çok daha iyi olur
Malzeme yok,eldekilerle ancak bu çıktı :)Zaten Diarra-Kruse imkansız ..Hakan stoper oluyorsa Carole de olur :)Kruse yerine Valencia da olur..

Antuda ne kadar cahil var ya . Biraz önce baktım da Leiva'yı 30'u geçmiş diyen mi , bruma iyiyse sporting niye bıraktı mı diyen mi dersin ( kafasız Google'ye girip baksa bruma'nın zorla gittiğini öğrenecek ) yazık ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antuda ne kadar cahil var ya . Biraz önce baktım da Leiva'yı 30'u geçmiş diyen mi , bruma iyiyse sporting niye bıraktı mı diyen mi dersin ( kafasız Google'ye girip baksa bruma'nın zorla gittiğini öğrenecek ) yazık ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

antunun seviyesine inme kardeşim kendimize gelelim LÜTFEN ne yapıyoruz biz ki ????

Kruse'nin geleceğini sanmıyorum o nedenle Kruse yerine orada Poldi de oynayabilir. Bu durumda 3-5-2'yi ancak şöyle oynayabiliriz:

Muslera
Chedjou Serdar Hakan
Linnes Leiva Selçuk Carole
Sneijder
Eren Podolski

Şimdi şahsen 3-5-2 benim en sevdiğim ve futbol için en doğru bulduğum bir diziliştir ama oynanması da bir o kadar zordur. Bu dizilişle oynamak için en önemli iki bölge kanatlar. Çünkü bu sistemde en fazla yük bu iki oyuncuya düşüyor. Eğer elinde kaliteli iki kanat/bekin varsa denenir.

Dediğim gibi 3-5-2 benim en sevdiğim diziliştir ama şöyle bir gerçek de var ki bizim elimizde Bruma ve Sinan diye iki oyuncumuz daha var. Bu oyuncular bizim için çok önemli olduğundan ve kendilerini 3-5-2'nin kanatlarına koyamayacağımız için 4-2-3-1 oynamalıyız. Ha bi de Eren-Kruse demişsin ki bu durumda Podolski de dışarıda kalır. Dediğinin olması imkansız yani.
Bruma ne etti sana güzel kardeşim?

Ne olursa olsun mevcut durumda bile iyi kadromuz var ;

Selçuk ile Dzemaili çekişir diye düşünüyorum forma için.

Ön libero bölgesi içinse adayım 6 ay sözleşmesi kalan Rusya'da mutsuz olan ve iki sezondur farklı takımlara kiralanan , yeniden kendini göstermek isteyen ;

Yann M'Vila
Ne gerek var M'Vila ya...
Hürriyet'i alalım bence. Hem Türk hem Ligi iyi tanıyor.

leiva eren geldi sayalim.
orta sahanin yas ortalamasini asaga cekmek icin johansen alinmali.
birde niasse kiralik.

Ighalo2.jpg

Forvet için bu karaoğlanı hep çok istemiştim halada istiyorum acaba Podolksi'yi satsak alamaz mıyız bu oğlanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt