Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.669
- 1.289
- 1.298
Baya bir kişi yorum yapmış da aç oku bence Sabiha Gökçen kimdir
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi tanıyorum M.Kemal Atatürk'ün manevi kızı ve 80 bin insanı havadan bombalayan birisi işte...
Gayet iyi tanıyorum M.Kemal Atatürk'ün manevi kızı ve 80 bin insanı havadan bombalayan birisi işte...
----------------Muslera------------
---Denayer------Serdar-------Carole
-----------Leiva------------Diarra-----
Podolski------Sneijder---------Bruma--
---------Kruse----------Eren-----------
İçime sinmedi pek.
Bizim takım 3-5-2 oynayamaz mı?
Sanki Eren-Kruse ikilisi gayet iyi olur gibi.
Malzeme yok,eldekilerle ancak bu çıktıDefans üçlüsü Chedjou Denayer Serdar olursa belki olur Carole stoper oynayamaz herhalde
Kruse yerine böyle hareketli Niasse Doumbia tarzı bir adam gelse çok daha iyi olur
Antuda ne kadar cahil var ya . Biraz önce baktım da Leiva'yı 30'u geçmiş diyen mi , bruma iyiyse sporting niye bıraktı mı diyen mi dersin ( kafasız Google'ye girip baksa bruma'nın zorla gittiğini öğrenecek ) yazık ya.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bruma ne etti sana güzel kardeşim?Kruse'nin geleceğini sanmıyorum o nedenle Kruse yerine orada Poldi de oynayabilir. Bu durumda 3-5-2'yi ancak şöyle oynayabiliriz:
Muslera
Chedjou Serdar Hakan
Linnes Leiva Selçuk Carole
Sneijder
Eren Podolski
Şimdi şahsen 3-5-2 benim en sevdiğim ve futbol için en doğru bulduğum bir diziliştir ama oynanması da bir o kadar zordur. Bu dizilişle oynamak için en önemli iki bölge kanatlar. Çünkü bu sistemde en fazla yük bu iki oyuncuya düşüyor. Eğer elinde kaliteli iki kanat/bekin varsa denenir.
Dediğim gibi 3-5-2 benim en sevdiğim diziliştir ama şöyle bir gerçek de var ki bizim elimizde Bruma ve Sinan diye iki oyuncumuz daha var. Bu oyuncular bizim için çok önemli olduğundan ve kendilerini 3-5-2'nin kanatlarına koyamayacağımız için 4-2-3-1 oynamalıyız. Ha bi de Eren-Kruse demişsin ki bu durumda Podolski de dışarıda kalır. Dediğinin olması imkansız yani.
Ne gerek var M'Vila ya...