Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir'in aslın da Mert Çetin olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.

22 yil aston villa b takiminda top oynadiginida söylemeden gecmeyelim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasimpasa umut ve donk'un yillik ucretlerini karsilamasi zor olduguna gore kazigi yiyecegiz gibi gorunuyor

Castillo iptal olmus cok cok. R

Rezillige gel adami getir ulkeye kulubu kabul etmesin. Sozlesme falan imzaladiysa yeni bir lass vakasi daha
Formayi bile giydi bence sorun oyuncuda degil onun oynadigi kulupte olmali. Veya iki kulup para konusunda anlasamadi.

6 dakika sonra bombalar patlayacak

forum olarak hazirmiyiz
SmileyAboutTime.gif

Formayi bile giydi bence sorun oyuncuda degil onun oynadigi kulupte olmali. Veya iki kulup para konusunda anlasamadi.

Kulubu vermek istemiyormus

Anlamadim oyuncu sehire geldi saglik kontrolunden gecti formayi giydi trabzonda odemeyi yapti ama adamlar oyuncuyu vermek istemiyormus

Kulubu vermek istemiyormus

Anlamadim oyuncu sehire geldi saglik kontrolunden gecti formayi giydi trabzonda odemeyi yapti ama adamlar oyuncuyu vermek istemiyormus
Bencede bir sorun var yoksa niye imzalar atilmasin, sonucta gelmis gormus formayi da giyip poz vermis.

Trt spordaki embesil bizi anlatirken caroleyi begenmiyorum linnesi daha cok begeniyorum sol beke bir transfer sart dedi lan :D gozun kapali mi mac izliyon dayi cozemedim ki

Bak bu durumlar icin iste akilli ve profesyonel yöneticilerin olmali. Eren sizi kafasinda bitirmis, bize gelmek istiyor arkadas.. Ne demek 1 oyuncu daha istiyoruz, ne demek Umut'un parasini siz karsilayin?

Yiyorsa satmayin bakalim size faydasi olacak mi Eren'in..

umut + donk hadi art tarigi alip gitsinler.

Trt spordaki embesil bizi anlatirken caroleyi begenmiyorum linnesi daha cok begeniyorum sol beke bir transfer sart dedi lan :D gozun kapali mi mac izliyon dayi cozemedim ki

Kör olmadığına göre Galatasaray'ın iyiliğini istemeyen biri olduğu aşikar.

Wolfsburg dost icin 7-8m istiyormus, sporting lizbon talip olmus fakat yuksek bonservis'den dolayi vazgecmisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt