Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş durumlar değil bunlar. Arda da haksız, Alper de.

Gerek yok böyle tatsızlıklara.

Donkun parasini vereceksek niye gonderiyoz lan dursun defans yedegi yapariz salih yerine donk kalsin. Hem salihin para da az zaten tam k.paslik mis. Donkla da anlasip alacagi in yarisini verip fesih edelim.

Oys kazan-kazan

Çok net söylüyorum

Antonio Valencia (M.United)
Lucas Leiva (Liverpool)

Bir de hareketli bir forvet alalım ipi çok net göğüsleriz.

-------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------

---Valencia-----------Serdar---------------------------Semih--------------Carole---------------

---------------------Lucas-------------------------------Selçuk------------------------------------

----Bruma------------------------------Sneijder----------------------------Podolski--------------

-------------------------------YABANCI FORVET-----------------------------------------------------

Aslında renktaş Eren bu senelik ligi idare edebilir şimdi rasgele bir forvet alacağımıza seneye Cl'ye kalırsak Bony-Falcao ayarında bir forvet alınması daha iyi olur

Şuanluk ihtiyacımız olan bana sorarsan Dzemaıli-Selçuk yerine Josue+Akpro

4-3-3 oyun düzeninde
------------Lucas Leiva--------------
---Josue------------------Sneijder---
ikinci yarı Josue yerine Akpro girer defansı hayvan gibi güçlendiririz
Ve tabiki Semih yerine Denayer'i inşallah kiralıyabiliriz yeniden

Donkun parasini vereceksek niye gonderiyoz lan dursun defans yedegi yapariz salih yerine donk kalsin. Hem salihin para da az zaten tam k.paslik mis. Donkla da anlasip alacagi in yarisini verip fesih edelim.

Oys kazan-kazan

Renktaş keşke Dursunun senin kadar ticari zekası olsa :D

Eren alınsın yanına da Niasse kiralık alınsın tamam. Seneye Ş.ligine gidecek gibi olursak Niasse yerine daha büyük bir forvet alırız olur biter. Büyük bir forvete dünyaları gömmek yerine rta sahaya Leiva+1 takviye veya Leiva + Denayer takımın alternatiflerini arttırır.

Bazi kisiler benden alinti yapmazsa sevinirim yoksa kendilerine Ders vermek zorunda kalacagim

Beyler nobete odaklanalim, diger konudaki gereksiz tartismadan dolayi ozur diliyorum hepinizden bu hos bir goruntu degildi benim acimdan.

gece 3.30 da liverpoll roma maçı var babyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt