Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka bu yıl sneijder yok.Bu taraftar nelere alışmadı ki bunada alısmasın.

Birkac gün daha feryat figan geçer.Hak veriyorum arkadaslara ben bile umursamazken sneijderin gidişini üzüldüm açıkçası.

4 yıldır göz alışmış sneijdere.Hayatımızın bir parcasıda galatasaray o yüzden olan biten etkiliyor haliyle ama galatasaray sneijderin gidişinden bişey kaybetmez.

En fazla yine 4.cü oluruz bilemedin 6

Eger persembe gunu o boktan takima elenirsek kulubu kapatalim, okadar harcama yap, okadar kombine satilsin, sonra sen gel hic kimsenin tanimadigi bir takima elen he...
Bence elendik bile, geçmiş olsun. Galatasaray yemeden 3 gol atacak bunu en son 5 yıl önce filan yapmışızdır belki rakip fark etmeksizin.

Saka maka bu yıl sneijder yok.Bu taraftar nelere alışmadı ki bunada alısmasın.

Birkac gün daha feryat figan geçer.Hak veriyorum arkadaslara ben bile umursamazken sneijderin gidişini üzüldüm açıkçası.

4 yıldır göz alışmış sneijdere.Hayatımızın bir parcasıda galatasaray o yüzden olan biten etkiliyor haliyle ama galatasaray sneijderin gidişinden bişey kaybetmez.

En fazla yine 4.cü oluruz bilemedin 6
Kenan Ünal mehmet pıcak hakkında dusuncelerını merak etmekteyım rtaş

Muslera Transfer
Mariano Linnes
Maicon Transfer Serdar Ahmet
Transfer Carole
Transfer Transfer Tolga Selcuk
Transfer Belhanda Transfer Sinan Yasin Rodrigues
Gomis Eren

6 ilk 11 oyuncusu
1 yedek kaleci
=7 transfer gerekli kimse maval okumasin

eray koray tarik donk emrah acilen gönderilmeli

28670.jpg

28700.jpg

Son düzenleme:
Biliyorum ki Tudor kafasinda Selcuk'u ilk 11 oyuncusu olarak goruyor, Selcuk kaptan ve hic sikayet etmez sessini yukseltmez, isini bilir, ki GS muhabirleri de boyle diyor...

Ama dikkat etsin, 1-2 maglubiyet sonrasi taraftar selcuk'u bir isliklar tudor geri vites yapmak zorunda kalir

Oyle diyorsunda reis, Selcuk Tudorun has adami. Bunu yonetime yakin butun muhabirler soyluyor benim gozlemim degil.

has adamı filan degil aynen hollandalıda oldugu gibi göt korkusu var kesmeye bir 45dk kessin hayatını kaydırırlar tudorun aynen jorda oldugu gibi

bu sinsi herifin inanılmaz bir lobisi var düsünün herif sürünüyor ama milli takıma bile cagrılıyor

terim veya lucescu dısında bu sürüngeni kesebilecek hoca yok bence

Biliyorum ki Tudor kafasinda Selcuk'u ilk 11 oyuncusu olarak goruyor, Selcuk kaptan ve hic sikayet etmez sessini yukseltmez, isini bilir, ki GS muhabirleri de boyle diyor...

Ama dikkat etsin, 1-2 maglubiyet sonrasi taraftar selcuk'u bir isliklar tudor geri vites yapmak zorunda kalir

Perşembe günü olacak zaten.

Boş yapma farmer.

26 gün sonra lig başlıyor.

5-6 pozisyona adam yazamıyoruz :red:

Feghouli isi hafta ici netlesmesi lazim artik..mactan sonra solbek ve orta saha lazim.carole linnesten sonra mutlaka solbek alacaklardir

Bizden bir cacık olmaz. Açıkça söylüyorum. Bu sezon için forumda değişik aktiviteler düzenleyelim. Yarışmalar falan bitiririz sezonu,zira ızdırap gibi bir sezon bizi bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt