- 3 Temmuz 2012
- 138.689
- 87.345
- 5.338
sucuk ekmek icin angirisin ama
sucuga laf atma mehmet cok agır konusurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sucuk ekmek icin angirisin ama
Bence elendik bile, geçmiş olsun. Galatasaray yemeden 3 gol atacak bunu en son 5 yıl önce filan yapmışızdır belki rakip fark etmeksizin.Eger persembe gunu o boktan takima elenirsek kulubu kapatalim, okadar harcama yap, okadar kombine satilsin, sonra sen gel hic kimsenin tanimadigi bir takima elen he...
Kenan Ünal mehmet pıcak hakkında dusuncelerını merak etmekteyım rtaşSaka maka bu yıl sneijder yok.Bu taraftar nelere alışmadı ki bunada alısmasın.
Birkac gün daha feryat figan geçer.Hak veriyorum arkadaslara ben bile umursamazken sneijderin gidişini üzüldüm açıkçası.
4 yıldır göz alışmış sneijdere.Hayatımızın bir parcasıda galatasaray o yüzden olan biten etkiliyor haliyle ama galatasaray sneijderin gidişinden bişey kaybetmez.
En fazla yine 4.cü oluruz bilemedin 6
vidal kım rtaş
Oyle diyorsunda reis, Selcuk Tudorun has adami. Bunu yonetime yakin butun muhabirler soyluyor benim gozlemim degil.
Biliyorum ki Tudor kafasinda Selcuk'u ilk 11 oyuncusu olarak goruyor, Selcuk kaptan ve hic sikayet etmez sessini yukseltmez, isini bilir, ki GS muhabirleri de boyle diyor...
Ama dikkat etsin, 1-2 maglubiyet sonrasi taraftar selcuk'u bir isliklar tudor geri vites yapmak zorunda kalir
Biliyorum ki Tudor kafasinda Selcuk'u ilk 11 oyuncusu olarak goruyor, Selcuk kaptan ve hic sikayet etmez sessini yukseltmez, isini bilir, ki GS muhabirleri de boyle diyor...
Ama dikkat etsin, 1-2 maglubiyet sonrasi taraftar selcuk'u bir isliklar tudor geri vites yapmak zorunda kalir
Bence elendik bile, geçmiş olsun. Galatasaray yemeden 3 gol atacak bunu en son 5 yıl önce filan yapmışızdır belki rakip fark etmeksizin.
Bence elendik bile, geçmiş olsun. Galatasaray yemeden 3 gol atacak bunu en son 5 yıl önce filan yapmışızdır belki rakip fark etmeksizin.

Bizim gol yememe ihtimalimizi görmüyorum.3 atmaya gerek yok 2 atalım yeter. ki az baskılı oynasak rakip çok çabuk dağılabilecek seviyede
3 atmaya gerek yok 2 atalım yeter. ki az baskılı oynasak rakip çok çabuk dağılabilecek seviyede